Carousel hot news

VIDEO ŞOC/ Cum ÎNJURA Ilie Dumitrescu cînd era refuzat

Ilie Dumitrescu ţine la imaginea sa, caută să vorbească elevat şi niciodată nu iese din casă decît îmbrăcat la patru ace. Fostul stelist uită însă de bunele maniere cînd se enervează....
Autor: Octavian Cojocaru | 19.12.2013 | 21:08
VIDEO ŞOC/ Cum ÎNJURA Ilie Dumitrescu cînd era refuzat

Ilie Dumitrescu ţine la imaginea sa, caută să vorbească elevat şi niciodată nu iese din casă decît îmbrăcat la patru ace. Fostul stelist uită însă de bunele maniere cînd se enervează. În 1994, înainte de controversatul transferul la Tottenham, Ilie Dumitrescu încerca să fie propriul său impresar. Îmbrăcat elegant, Ilie a pus mîna pe telefon şi şi-a expus toate cunoştinţele de limba engleză şi de limba italiană în discuţiile cu nişte interlocutori numai de el ştiuţi. Un filmuleţ de pe youtube postat de site-ul stiridesport.ro arată şi faţa suburbană a fostului mare fotbalist, care şi-a încheiat ultimul dialog cu neaoşa înjurătură “P… mă-tii”.

Ilie Dumitrescu nu este singurul component al Generaţiei de Aur care, odată plecat în străinătate, în anii 90, nu şi-a pus lacăt la gură. Dan Petrescu, pe vremea cînd evolua la Foggia, a fost invitat de o televiziune într-o emisiune şi, la final, a fost rugat să transmită un mesaj fanilor echipei naţionale a României. “Bursucul” n-a găsit altceva mai bun de transmis decît tot o înjurătură.

VEZI VIDEO

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!