Cele mai citite

VIDEO / ŞOC! Dortmund, “lanterna” din Bundesliga! Bătută şi la Frankfurt!

Borussia Dortmund continuă forma dezastruoasă din acest sezon. Echipa lui Jurgen Klopp a pierdut şi meciul de pe terenul lui Eintracht Frankfurt cu 0-2 prin golurile marcate de Meier şi Seferovic....
30.11.2014 | 20:20
ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund continuă forma dezastruoasă din acest sezon. Echipa lui Jurgen Klopp a pierdut şi meciul de pe terenul lui Eintracht Frankfurt cu 0-2 prin golurile marcate de Meier şi Seferovic. Cu această nouă înfrîngere, Borussia coboară pe ultimul loc în clasament, cu doar 11 puncte adunate în primele 13 etape. 

Suporterii echipei nu îşi închipuiau acest scenariu nici în cele mai negre vise la începutul sezonului. Borussia avea ambiţii de titlu, însă a obţinut doar 5 puncte în ultimele 10 etape şi acum se zbate pe ultimul loc al clasamentului.

ADVERTISEMENT

Surpriza este cu atît mai mare, cu cît Dortmund este deja calificată în optimile Ligii Campionilor, fiind pe primul loc într-o grupă cu Arsenal, Anderlecht şi Galatasaray. În aceste condiţii, antrenorul Jurgen Klopp nu este sigur de postul său, fiind din ce în ce mai multe zvonuri conform cărora Klopp şi Dortmund se vor despărţi la finalul sezonului.

Vezi golul lui Meier  (min.5)

Loading the player…

Vezi golul lui Seferovic (min. 70)

Loading the player…

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri