News

VIDEO Şoc / Filmat în timp ce LOVEŞTE o femeie

Scandalul în care au fost implicaţi vărul lui Marius Tucă, fostul poliţist Matei Mărgărit, şi membrii clanului Romi Ţiganu’ din Satu Mare pare să fi luat o turnură neaşteptată. Până...
19.08.2014 | 11:25
VIDEO Soc  Filmat in timp ce LOVESTE o femeie

Scandalul în care au fost implicaţi vărul lui Marius Tucă, fostul poliţist Matei Mărgărit, şi membrii clanului Romi Ţiganu’ din Satu Mare pare să fi luat o turnură neaşteptată. Până acum, membrii familiei Leleci au fost acuzaţi de agresiune, furt calificat şi înşelăciune. Familia Leleci a prezentat procurorilor imagini video în care se vede cu totul altceva.

La începutul lunii august, vărul lui Marius Tucă a fost bătut de ţigani în Satu Mare, în urma unei tranzacţii cu o maşină pe care avocatul a vrut s-o vândă membrilor unui clan. Bătaia s-a petrecut în plină stradă, iar bărbatul a ajuns la spital cu ambulanţa după ce oamenii din zonă au sunat speriaţi la 112.

În primă fază s-a spus că ex-poliţistul Matei Mărgărit a intenţionat să vândă o maşină membrilor unui cunoscut clan ţigănesc din Satu Mare. Mărgărit a primit un avans de 800 de euro, iar pe 9 august a fost chemat în parcarea supermarketului Kaufland pentru a primi diferenţa de bani. Membrii clanului i-au spus că trebuie să meargă la ei acasă.

În vila clanului i-au spus că nu-i mai dau niciun euro, moment în care Matei Mărgărit le-a zis că îşi ia maşina.

Avocatul a fost scos afară din casă cu forţa, iar în plină stradă a fost bătut cu bestialitate de doi din membrii clanului, fiind lovit cu pumnii şi picioarele timp de minute bune. Întreaga scenă s-a întâmplat sub ochii copilului său, care are mai puţin de zece ani.

Membrii familiei Leleci spun că diferenţa de 800 de euro trebuia plătită lui Mărgărit în decurs de o săptămână, iar conflictul ar fi început după ce fostul poliţist a lovit-o pe Neta Rostaş, soţia lui Ştefan Leleci.

În apărarea lor, membrii familiei Leleci prezintă înregistrările făcute de camere de supraveghere instalate la domiciliul lor în care se vede cum Matei Mărgărit o loveşte cu sălbăticie pe Neta Rostaş. Membrii familiei Leleci spun că Mărgărit a devenit agresiv după ce ar fi băut vreo zece beri.

Vezi VIDEO:

Imaginile de pe camerele de supraveghere sunt şocante şi par a schimba datele problemei. Din victimă, Matei Mărgărit se transformă şi el în agresor. Potrivit voceatransilvaniei.ro, Matei Mărgărit este cel agresiv, fostul poliţist o rupe pur şi simplu în bătaie pe Neta Rostaş, soţia lui Ştefan Leleci. Pentru a o scăpa de pumnii lui Mărgărit, nora şi nepoata lui Neta Rostaş fug să-i cheme pe Ştefan şi Verescu Leleci, aflaţi în parcul de lângă vila familiei.

Matei Mărgărit este un personaj controversat în Satu Mare. Fost poliţist, a fost dat afară după ce a fost acuzat de mai multe nereguli. Este văr cu Marius Tucă, directorul cotidianului Jurnalul Naţional.
Sursă: www.romaniatv.net

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!