Life

Video șocant! Jason Derulo și-a spart dinții cu o bormașină, în urma unei provocări virale pe Tik Tok

20.05.2020 | 21:25
Video socant Jason Derulo sia spart dintii cu o bormasina in urma unei provocari virale pe Tik Tok
ADVERTISEMENT

Jason Derulo a rămas fără doi dinți, după ce a răspuns unei provocări virale pe Tik Tok. Artistul a mâncat porumb fiert de pe o bormașină pusă în funcțiune. Finalul a fost dezastruos.

Jason Derulo și-a spart dinții cu o bormașină pe Tik Tok

Cântărețul Jason Derulo a comis-o de data asta. Toată perioada de izolare din cauza noului coronavirus a fost o continuă distracție pentru el, fiind foarte activ pe rețelele de socializare și profitând de fiecare provocare virală primită ca să își mai anime starea.

ADVERTISEMENT

Ultima provocare virală pe Tik Tok, însă, l-a lăsat fără doi dinți. Artistul, în vârstă de 30 de ani, a mâncat porumb fiert de pe o bormașină pusă în funcțiune și, cum era de așteptat, distracția s-a terminat foarte prost.

„Hei, ați văzut asta? Întotdeauna am vrut să încerc”, a întrebat el entuziasmat, la începutul înregistrării.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Don’t try this ??

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo) on

Apoi, artistul a postat video-ul și pe contul său de Instagram, dar cu altă descriere: „nu încercați asta” și  mai multe emoji-uri triste. Fanii s-au speriat când au văzut imaginile, alții însă, au crezut că este doar o farsă.

Bine că erau doar fațete dentare, corect?”, a comentat unul dintre urmăritori. „Nu sunt reali, sper că nu sunt reali”, a scris un alt fan.

Jason Derulo s-a născut în Miami, Florida, din părinți haitieni. Numele lui la naștere a fost Desrouleaux, dar ca să fie mai ușor de pronunțat, i-a schimbat ortografia.

Cântă de la vârsta de cinci ani, iar patru ani mai târziu a scris și primul cântec, „Crush on You”. A studiat operă, teatru și balet.

ADVERTISEMENT

A studiat la Dillard Center for the Arts din Fort Lauderdale, Florida și a absolvit American Musical and Dramatic Academy din