News

VIDEO ŞOCANT/ Cel mai bun tînăr fotbalist din Franţa s-a BĂTUT cu fanii în aeroport!

Deşi diseară se întîlnesc locurile doi şi patru din Ligue 1, Lille, respectiv Marseille, toată atenţia va fi îndreptată către un singur jucător: Florian Thauvin. ...
03.12.2013 | 18:09
ADVERTISEMENT

Deşi diseară se întîlnesc locurile doi şi patru din Ligue 1, Lille, respectiv Marseille, toată atenţia va fi îndreptată către un singur jucător: Florian Thauvin.

Cel mai valoros tînăr jucător din Franţa a plecat cu mare scandal de la Lille în vara acestui an tocmai la Marseille, refuzînd să se mai antreneze cu echipa, deşi fusese cumpărat cu doar şase luni mai devreme. Fanii lui Lille nu par să fi uitat modalitatea prin care Thauvin a ales să părăsească echipa, adresîndu-i insulte la revenirea acestuia cu ocazia meciului direct. Starul lui OM a reacţionat şi, după cum se poate vedea în imagini, întreaga situaţie a degenerat.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a apucat să debuteze oficial pentru Lille, Thauvin le-a adus gazdelor de azi un profit de zece milioane de euro de pe urma tranzacţiei sale. La Marseille, Thauvin este unul dintre cei mai eficienţi jucători în ultima perioadă, acesta punctând şi în victoria cu Montpellier.

VIDEO

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri