News

Video șocant. S-a urcat pe un camion în mers, filmându-și moartea în timp ce dansa

Un tânăr teribilist și-a filmat moartea în timp ce dansa pe un camion aflat în mers, totul pentru a se lăuda pe internet.
17.11.2022 | 22:21
Video socant Sa urcat pe un camion in mers filmandusi moartea in timp ce dansa
Dans letal pe camion în SUA. Foto: Youtube FOX
ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 25 de ani se filma pentru a se lăuda prietenilor săi cu gestul teribilist, potrivit Yahoo.

Și-a filmat moartea pe un camion în mers

Potrivit polițiștilor din Houston, incidentul a avut loc în jurul orei 11:35, la mijlocul lunii noiembrie, pe autostrada Eastex. Concentrat să se dea în spectacol, tânărul nu a observat momentul în care camionul pe care se afla a intrat sub un pasaj, lovindu-se de betoane.

ADVERTISEMENT

Impactul l-a proiectat pe șosea, unde a fost lovit de alte mașini care circulau pe autostradă. Medicii au ajuns la fața locului și l-au transportat de urgență pe tânăr la Spitalul Memorial Hermann-Texas, unde a fost declarat mort.

Șoferul camionului a mărturisit că nu a observat și nu a știut că ”tânărul a sărit sau s-a urcat pe remorcă”. După mai multe de ore de audieri, bărbatul a fost lăsat în libertate.

ADVERTISEMENT

Internauții nu au fost impresionați de moartea tânărului, ironizând modul ”stupid” în care acesta și-a găsit sfârșitul. Unii chiar l-au nominalizat pe tânăr pentru ”premiile Darwin”, un așa zis premiu popular în cultura urbană și acordat acelor indivizi care fac lucruri extrem de stupide, deseori plătind cu viața pentru asta.

Cazul bizar aduce aminte de moartea fotomodelului Chloe Haynes, în urmă cu doar o lună.

Tânăra britanică în vârstă de 21 de ani a murit într-o cameră a hotelului Adelphi din Liverpool, în urma unui accident considerat ”stupid”. Fata a confundat un dulap cu ușa de la baie și, fără să realizeze, a tras dulapul peste ea. Momentul i-a fost fatal, fiind beată.

ADVERTISEMENT

”Chloe a fost la un fel de petrecere de logodnă sau așa ceva. Până la miezul nopții, a băut shot-uri și era puțin beată, așa că prietenul ei a dus-o înapoi la hotel să doarmă, iar apoi a plecat. Se pare că s-a ridicat din pat, confuză, fără să știe unde se află și a deschis ușa dulapului, poate gândindu-se că este toaleta sau ușa pentru a ieși din cameră. Era un dulap mare, vechi, greu, care a căzut peste ea și i-a zdrobit traheea”, a declarat mama fetei.

Fotomodelul ar fi supraviețuit inițial impactului, însă rănile suferite au fost prea grave pentru a mai fi salvată de medici.

ADVERTISEMENT