Life

Video șocant: “Să vină Poliția, mă omoară!” Momentul în care Laurette a fost bătută crunt în camera de hotel

12.03.2021 | 09:33
Video socant Sa vina Politia ma omoara Momentul in care Laurette a fost batuta crunt in camera de hotel
Camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii șocante după bătaia soră cu moartea încasată de Laurette într-un hotel din centrul vechi al Capitalei. Camerele de supraveghere surprind întreaga scenă și strigătele disperate ale mulatrei, care imploră agresorul să înceteze.

În tot acest timp, două fete încearcă să intre peste individul care părea hotărât să comită o crimă. Nu știm cu exactitate de la ce a pornit totul, dar umblă vorba prin târg că suma oferită de individ în schimbul „prestației” ar fi fost cu mult sub standardele femeii care până nu demult îi sucea mințile și… portofelul lui Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

Chestionată pe marginea subiectului, după ce și-a revenit din șoc, aceasta a susținut sus și tare că a căzut într-o capcană întinsă de anumite persoane care încearcă să-i strice imaginea de divă a showbiz-ului românesc.

Imagini cu puternic impact emoțional. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care Laurette a fost bătută

Pe fundalul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere se aude țipătul disperat al brunetei, bătută cu bestialitate de bărbatul care până atunci o copleșise cu daruri scumpe. În tot acest timp, la ușa camerei, două angajate ale hotelului încearcă din răsputeri să-i sară în ajutor.

ADVERTISEMENT

Deschide ușa! Mă omoară! Aoleuuu!”, striga Laurette în acele clipe de groază”. Doar intervenția oamenilor legii a făcut, însă, ca acea noapte să nu se încheie cu o tragedie.

„Dacă nu venea poliția cu două minute înainte, putea fi fatal”

Încă sunt în stare de șoc, dar încerc încet, încet, să-mi revin și îi mulțumesc lui Dumnezeu și poliției că am scăpat totuși cu viață și astăzi pot să vorbesc cu voi.

ADVERTISEMENT

Lăsând la o parte oricare ar fi fost motivul pentru care eu m-am întâlnit acolo cu el, știu că este cineva care încearcă să îmi facă rău, nu este pentru prima dată când se încearcă prin diferite căi să mi se facă această capcană.

De data aceasta se pare că a reușit până la un anumit punct să mă facă să cad în această capcană, doar că planul nu a fost dus până la capăt și s-a lăsat cu această agresiune fizică.

ADVERTISEMENT

Este sigur o capcană pentru că, așa cum am spus, nu este pentru prima dată când se ia legătura cu mine prin diferite persoane, site-uri de socializare, tot felul de mesaje.

Această capcană este de a mă întâlni cu cineva și a mi se contura o imagine diferită de cea pe care o am eu în realitate. Recunosc, am căzut în această capcană.

Nu este adevărat că îl cunoșteam, de câteva zile, acest domn îmi trimitea tot felul de mesaje încă din luna ianuarie, prin care își exprima dorința să mă cunoască.

O să pun la dispoziție organelor judiciare, pentru că o să fac și eu o plângere, toate mesajele lui, încă din luna ianuarie de când a început să-mi scrie foarte, foarte, dar, foarte insistent.

Nu era prima oară, ne-am mai întâlnit cu două zile înainte, dar s-a comportat foarte, foarte frumos. Nici pe departe nu m-aș fi gândit că aș fi ajuns să mă agreseze fizic.

Tot ce am făcut eu acolo a fost să scap din mâinile agresorului, pentru că, dacă mă pierdeam cu firea nu cred că reușeam să mai ies din cameră.

Bineînțeles, dacă nu aș fi fost într-o cameră de hotel, aș fi fost omorâtă. Bineînțeles, dacă nu venea poliția cu două minute înainte, putea fi fatal.

Sunt foarte multe detalii pe care nu le pot spune în acest moment, însă, tot ceea ce pot să spun referitor la presupusa pretindere a mea a unei sume de bani, este exclus așa ceva.

Nu există așa ceva. Nu există faptul că eu m-aș fi dus pentru prostituție. Nu există așa ceva sub nicio formă. Eu o să pun la dispoziție poliției mesajele în care el, încă din luna ianuarie a insistat sub diferite forme la mine.

De aceea, ultimul mesaj pe care eu i l-am scris este: ”Ok. Sunt de acord să ne vedem, dar într-un loc să nu avem probleme”. Deci, chiar așa i-am scris.

Deci nu există că ne-am dus pentru sex pe bani. Am căzut în plasa lui și efectiv, acolo omul s-a schimbat total și din păcate s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

S-a întâmplat ca la un moment dat să îmi ceară ceva, eu nu am fost de acord și a zis ”de ce crezi că ai venit aici?” Și în acest moment s-a năpustit asupra mea.

La prima întâlnire, el mi-a zis să merg la el, eu am bănuit ceva că ar fi ceva dubios, după care, i-am zis dacă vrea totuși să ne cunoaștem, poate să vină la mine în zona Pipera și așa a făcut, ne-am dus la o braserie”, a dezvăluit Laurette.

ADVERTISEMENT
Tags: