Fotbal intern

VIDEO / Borussia Dortmund dă o lecţie de fotbal Bayern-ului în Supercupă! Celebrare NEBUNĂ

Borussia Dortmund cîştigă cu 2-0 supercupa Germaniei în faţa lui Bayern Munchen. Este a doua supercupă la rînd pierdută de Pep Guardiola în faţa Borussiei şi începutul de sezon nu este...
Autor: Marian Popovici | 13.08.2014 | 19:26

Borussia Dortmund cîştigă cu 2-0 supercupa Germaniei în faţa lui Bayern Munchen. Este a doua supercupă la rînd pierdută de Pep Guardiola în faţa Borussiei şi începutul de sezon nu este unul deloc bun pentru Bayern. 

Elevii lui Jurgen Klopp îşi dublează avantajlu în minutul 62 prin Aubameyang, care a avut un mod special de a celebra golul, purtînd masca lui Spideraman:

http://youtu.be/CZXyHoJqGWg

Bu74AL_IgAELyAv

Borussia Dortmund deschide scorul în minutul 24 după un şut superb al lui Mkhitaryan. VEZI golul:

UPDATE 18:38 / Au apărut echipele de start cu mai multe surprize în cele două echipe. Fostul atacant al Borussiei, Robert Lewandowski este titular

echipe

Bayern Munchen joacă contra Borussiei Dortmund în Supercupa Germaniei. Bayern a obţinut eventul în sezonul trecut, iar echipa lui Jurgen Klopp a trebuit să se mulţumească cu locul secund în campionat şi doar cu finala Cupei.

În ciuda celor două trofee cucerite, Pep Guardiola este sub presiune în acest sezon după ce echipa a fost umilită de Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor de anul trecut.

Supercupa de anul trecut s-a disputat tot între cele două echipe, Borrusia şi Bayern au oferit un regal fotbalistic. Borussia Dortmund i-a stricat debutul lui Pep Guardiola şi a cîştigat trofeul cu 4-2.

VEZI rezumatul  SUPERCUPEI din 2014

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!