News

Video. Suporterul Dan Negru, afectat de coronavirus: „Cel mai mult regret lipsa… fotbalului! O să vedeţi ce interdicţii ne aşteaptă după pandemie”

04.04.2020 | 22:42
Video Suporterul Dan Negru afectat de coronavirus Cel mai mult regret lipsa fotbalului O sa vedeti ce interdictii ne asteapta dupa pandemie
ADVERTISEMENT

Dan Negru este cunoscut ca un mare iubitor de sport în general și de fotbal în special. La emisiunea „Fan România”, într-un interviu în exclusivitate realizat de Horia Ivanovici, îndrăgitul om de televiziune a recunoscut ce-i lipsește cel mai mult în această criză cauzată de pandemia de Covid-19.

Suporterul Dan Negru, afectat de coronavirus: „Cel mai mult regret lipsa… fotbalului! O să vedeţi pe interdicţii ne aşteaptă după pandemie”

Dan Negru a fost, este și va fi un un împătimit suporter al lui Poli Timișoara. În prima tinerețe, după un meci pe „Dan Păltinișanu” chiar a luat și bătaie pentru asta. De la cine dacă nu de la „omologii”… dinamoviști!

ADVERTISEMENT

În interviul de la „Fan România”, liderul de audiență nu pe stadion, dar la… Revelion, a dezvăluit la ce meciuri se uita mai mult în vremurile bune în care fotbalul nu fusese „ucis” de coronavirus…

ADVERTISEMENT

„Ce regret cel mai mult este lipsa fotbalului. Chestia asta mă disperă. Știi cum am eu canalele de televiziune? Primele le am pe sport: Look Sport 1, Look Sport 2, Eurosport 1, Eurosport 2… De vinerea, sâmbăta, cum e acum, televizorul meu mergea pe tot ce însemna fotbal”

„Jur, îmi lipsește fabulos de mult Bundesliga, Premier League… nu… Liverpool s-a dus, nu mai ce să le faci… La Liga, frate, hai să vedem acolo, Barcelona, Real, mică distanță între astea două…”

„Mă mai uitam la turci, mai băgau și ăștia un Galatasaray… că au ajuns vai de capul lor… Îmi lipsește rău fotbalul. Eu cred că cea mai bună reclamă pentru fotbal este pauza asta”

Dan Negru nu crede în revenirea spectatorilor pe stadioane dintr-un motiv care ține tot de coronavirus

Dus de mic pe stadion de tatăl său, antrenor (amator) de fotbal, Dan Negru a fost prezent mereu la meciurile favoriților cât a locuit la Timișoara. Acum nu crede că vom mai vedea zeci de mii de oameni în tribune, la meciurile de fotbal…

„Nu cred că pe stadioane noi vom mai vedea laolaltă 70.000 de oameni. Cred că vor apărea niște legi atât de draconice, care vor zice «Bine, bă, veniți, dar la un metru jumătate stați fiecare unul de altul”. Din 70.000 câți intrau pe «Nou Camp» să rămână 25.000”

„Nu e deloc SF ce spun pentru că dacă nu va fi așa, lumea va zice «Bine, bă, n-ați luat nicio măsură, mâine ne infectăm din nou, duceți-vă naibii de dobitoci!»”

„Am un prieten care e actor la «Național» și i-am zis «Bă, tu pregătește-te ca de la TNB să scoată toate scaunele și în loc de câte locuri aveți voi acum, 1.000, să pună 250. Răsfirate». Toate astea vor aduce pierderi în lanț, majorări de preț la bilete peste tot”

ADVERTISEMENT