News

Video. Tânăr de 20 de ani, arestat după ce a aruncat cu ouă către Regele Charles

Regele Charles al III-lea a fost atacat cu ouă pentru a doua oară în decurs de o lună. Marți, un tânăr de 20 de ani a fost arestat de poliția britanică.
06.12.2022 | 21:04
Video Tanar de 20 de ani arestat dupa ce a aruncat cu oua catre Regele Charles
Un tânăr de 20 de ani a aruncat cu ouă către Regele Charles. Măsura luată de poliție. Sursa foto: capturi Twitter / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a fost victima unui nou incident nefericit, al doilea în decurs de o lună de zile.

Un tânăr de 20 de ani a aruncat cu ouă către Regele Charles. Măsura luată de poliție

Marți, în timp ce suveranul se afla într-o plimbare în centrul orașului Luton, din mulțime a fost aruncat un ou în direcția acestuia.

ADVERTISEMENT

În filmările apărute în presa din insulă, se observă cum monarhul este rapid îndepărtat din fața mulțimii de oameni de către personalul său de securitate.

Măsura pazei regale a fost una temporară. Imediat, suveranul s-a întors în mulțime pentru a da mâna cu localnicii și cu admiratorii săi.

ADVERTISEMENT

Ulterior, poliția din Bedfordshire a anunțat că un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost reținut și este în arest.

Incidentul de marți a fost confirmat de canalul oficial de Twitter al Casei Regale Britanice.

”Regele Charles s-a întâlnit cu lideri comunitari și organizații de voluntariat la Primăria Luton.

ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost arestat sub suspiciunea de agresiune comună, după ce un ou ar fi fost aruncat în direcția regelui în timpul deplasării acestuia”, scrie contul de socializare al The Royal Family.

Un student a aruncat cu ouă în Regele Charles, luna trecută

Este al doilea astfel de incident în care este implicat monarhul britanic în decurs de o lună. Pe 9 noiembrie, Regele Charles a fost ținta unui student.

ADVERTISEMENT

În noiembrie, un alt bărbat a fost reţinut de poliţia britanică după ce a aruncat ouă spre regele Charles al III-lea şi spre regina-consoartă Camilla.

Evenimentul neplăcut s-a petrecut în timp ce cuplul regal efectua o vizită oficială în nordul Angliei, în orașul York.

Ulterior, tânărul a fost lăsat în libertate, dar a primit câteva interdicții. Patrick Thelwell, 23 de ani, nu mai are voie să se apropie de Regele Marii Britanii și să transporte ouă în public.

ADVERTISEMENT