Fanatik Show

VIDEO / Tătă, trecut pe LINIE moartă! Anunţul lui Reghe

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a fost invitatul lui Horia Ivanovici la Fanatik Show de pe Etno TV. Tehnicianul campioanei României a deyvăluit ultimele noutăţi din vestiarul Stelei....
20.11.2013 | 22:27
VIDEO  Tata trecut pe LINIE moarta Anuntul lui Reghe
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a fost invitatul lui Horia Ivanovici la Fanatik Show de pe Etno TV. Tehnicianul campioanei României a deyvăluit ultimele noutăţi din vestiarul Stelei.

“Filip stă 4 luni!”

“Accidentarea lui Filip este o lovitură puternică pentru noi. El a suferit o fractură de peroneu la antrenament, a fost operat, dar va lipsi patru luni, la fel precum Georgievski. Sperăm să-l recuperăm mai repede totuşi. Noi ne-am propus să cîştigăm campionatul, fiindcă clar sîntem cei mai buni. Asta e ideea noastră, în această direcţie ne orientăm în fiecare zi. Perioada în care am reuşit să ne calificăm în grupele Ligii a fost una foarte importantă pentru noi, apoi faptul că în campionat sîntem neînvinşi este un mare plus pentru noi.Mulţi spun că prima ligă este slabă. Dar vezi ce se întîmplă oriunde joacă Steaua. Stadioanele se umplu, biletele sînt de două ori mai scumpe, oamenii iubesc din ce în ce mai mult Steaua. Noi sîntem foarte mulţumiţi pentru că vin 30.000 de oameni în tribune. Obsesia tuturor adversarilor este aceea de a bate Steaua. La unele meciuri, antrenorii spun că <e bine că ne-a bătut Steaua doar cu 2-1>. Chiar dacă s-a scris că ne ajută arbitrii, Steaua nu are nevoie de ajutorul nimănui”.

ADVERTISEMENT

“Meciul cu Schalke, ultima noastră şansă!”

“Pentru unii poate că nu este plăcut jocul nostru, dar trebuie să fim pragmatici, să ne cîştigăm punctele. Vrem să cîştigăm şi Cupa, dar ăsta nu este un obeictiv. Şi, pentru noi, vom încerca să ajungem cît mai sus şi să vedem. Dacă batem Schalke acasă avem mari şanse să terminăm pe locul trei. Nemţii sînt de bătut, dacă repetăm primele 70 de minute din Germania şi scoatem greşeala de la primul gol, eu cred că putem să cîştigăm. Asta e viziunea mea. Pentru noi, acest meci e foarte important, fiindcă este ultima noastră şansă. Sînt sigur că la meci vor veni foarte mulţi fani şi va fi o atmosferă foarte bună.”

“Cojocaru ar putea juca în locul lui Tătăruşanu chiar sîmbătă!”

“Piovaccari e împurmutat pe un an, iar dacă Sampdoria îl cere în iarnă înapoi, discutăm şi vom vedea, dacă există o bună posibilitate pentru el să joace în Serie A. Nu vrem să renunţăm la Georgievski, el a jucat foarte bine cu Basel. A fost acea greşeală, dar nu doar a lui. Noi aveam mingea, Tăanse nu m-a auzit, apoi Popică a luat o acţiune pe cont propriu. Tătăruşanu va rămîne la Steaua pînă în vară, apoi nu ştiu. Există posibilitatea să mizez pe Cojocaru încă de sîmbătă, dar fără a fi vreo legătură cu angajamentul lui Tătăruşanu. Dacă pleacă Bourceanu la iarnă, avem soluţii. Neagu, Răduţ, Prepeliţă… Despre Batin nu a fost nicio discuţie pînă acum. Dacă Mutu vine la Petrolul, tot nu cred că ne poate opri. Avem meciul direct cu ei, înainte să vină Mutu şi dacă batem ne putem distanţa deja la multe puncte de ei. Pentru noi, important este şi meciul cu Pandurii, pe care trebuie să-l cîştigăm”

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: