Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video. Tavi Popescu la CFR Cluj? Reacţia lui Neluţu Varga după ce Gigi Becali a anunţat că vinde jucători!

Gigi Becali a anunţat după meciul cu West Ham că orice jucător este de vânzare. Patronul lui CFR Cluj, Neluţu Varga a vorbit despre interesul pentru Tavi Popescu.
04.11.2022 | 15:31
Video Tavi Popescu la CFR Cluj Reactia lui Nelutu Varga dupa ce Gigi Becali a anuntat ca vinde jucatori
Tavi Popescu la CFR Cluj? Reacţia lui Neluţu Varga după ce Gigi Becali a anunţat că vinde jucători! Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a fost învinsă fără drept de apel de West Ham, scor 0-3, în ultimul meci din Conference League. Roş-albaştrii au avut cel mai slab golaveraj din grupele Conference League, 3-18, fiind pe ultimul loc al grupei, cu doar două puncte adunate.

Tavi Popescu la CFR Cluj? Reacţia lui Neluţu Varga: “Îmi place, este un jucător care promite”

Gigi Becali a ameninţat cu retragerea din fotbal după meci, spunând că fiecare jucător de la FCSB este de vânzare. Patronul rivalilor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, a vorbit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre un potenţial interes pentru jucătorii roş-albaştrilor:

ADVERTISEMENT

“Stăm bine cu banii. Am alocat deja pentru iarnă bani de transferuri. Ne place Compagno, este un jucător interesant, dar cred că avem alte oportunităţi, şi mai interesante din afară. Îmi pare rău că FCSB a ajuns la situaţia asta (n.r. în care patronul să anunţe că vrea să vândă tot).

Nu aş vrea să comentez ce se întâmplă la un club rival, dar sincer pe noi ne interesează alt stil de jucători de afară. Sunt câţiva jucători interesanţi la FCSB, dar acum avem variante mai bune în altă parte.

ADVERTISEMENT

 Tavi Popescu îmi place, este un jucător care promite. Dar nu ştiu dacă la noi s-ar potrivi pentru că se joacă un altfel de fotbal. Cu mai multă presiune, un fotbal mai în forţă, nu atât de mult de mingicăreală”, a spus Neluţu Varga.

VEZI VIDEO MAI JOS: 

“Mi-aş dori ca Gigi Becali să rămână în fotbal. Este un club care mi-a dat emoţie. Şi plăcere şi supărare”

Patronul celor de la CFR Cluj consideră că fotbalul ar fi mai sărac dacă Gigi Becali s-ar retrage din fotbal. Neluţu Varga susţine că FCSB este un club care trebuie să rămână în fotbalul românesc:

ADVERTISEMENT

“Mi-aş dori ca Gigi Becali să rămână în fotbal. Este un club care mi-a dat emoţie. Şi plăcere şi supărare şi mi-ar plăcea să rămână în fotbal. Eu aşa cred, că fotbalul ar sărăci dacă domnul Becali ar pleca”, a spus patronul lui CFR Cluj la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali ameninţă cu retragerea din fotbal: “Aici e bătaie de joc, eu sunt batjocorit la ora asta”

Gigi Becali a rămas cu un gust amar după umilinţa cu West Ham şi spune că va încerca să ia bani pe cine poate şi într-un termen de doi sau trei ani de zile să se retragă din fotbal:

ADVERTISEMENT

“De la mine poate pleca oricine. Eu sunt hotărât să mă retrag. Să văd ce pot recupera și mă retrag. Aici e bătaie de joc, eu sunt batjocorit la ora asta. Vin ăștia, West Ham, pe care îi băteam pe vremuri, și ne bat cu copii de 15-16 ani.

Mi-am dat seama că nu pot și eu mă retrag. Ca să mă retrag, trebuie să vând. Pe oricine pot să iau bani, vând. Eu, de acum, încerc să văd ce pot să fac, ca să mă retrag! Tu nu vezi că ăștia se distrează cu noi? Nici nu au accelerat prea tare. Au ajuns și la miezul nopții…nici nu s-au antrenat…”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

ADVERTISEMENT