Video

VIDEO terifiant cu un bărbat care se lasă muşcat de un şarpe veninos. Totul s-a întâmplat live pe Internet! GALERIE FOTO

Un barbat din Rusia a ales sa-si puna capa zilelor pe Internet. A intrat live si s-a lasat muscat de un sarpe extrem de veninos. Barbatul murea încet, dar astepta un mesaj de la sotia care tocmai ce...
28.09.2017 | 00:09
VIDEO terifiant cu un barbat care se lasa muscat de un sarpe veninos Totul sa intamplat live pe Internet GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Un barbat din Rusia a ales sa-si puna capa zilelor pe Internet. A intrat live si s-a lasat muscat de un sarpe extrem de veninos. Barbatul murea încet, dar astepta un mesaj de la sotia care tocmai ce îl parasise. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto.

Un barbat din Rusia si-a transmis sinuciderea live pe Internet . Bloggerul, care suferea din dragoste, s-a lasat muscat de un sarpe veninos si a asteptat sa moara. Arslan Valeev, un barbat de 31 de ani, din St Petersburg, Rusia, s-a filmat in timp ce murea. Expert în serpi, barbatul s-a lasat muscat de un sarpe veninos si apoi a asteptat sa moara. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Sinuciderea în direct, mesaj de dragoste

Bloggerul i-a rugat pe cei care se uitau la transmisia live sa o sune pe sotia lui. “Daca mor, o sa mor. Mai stau un pic aici cu voi poate, poate Katya imi va trimite un mesaj. Va rog sa îi spuneti ca o iubesc foarte mult. Frumos, nu? O, Doamne… La revedere tuturor. Nu imi vine sa cred ca mi se întâmpla asta. Mor. Adio. Mi-ar placea sa o vad pe Katya. La naiba, tremur”, a spus barbatul.

La capatul filmului, barbatul se ridica de pe scaun ?i iese împleticit din camera, posibil spre baie. Bloggerul a murit curând dupa aceea. El ?i so?ia Ekaterina “Katya” Pyatyzhkina au fost renumi?i în Rusia pentru mai multe filmulete postate pe mai multe canale YouTube despre ?erpi ?i alte animale de companie. Cei doi erau urmariti de sute de mii de fani ai filmuletelor.

ADVERTISEMENT

Se pare ca sotia se despartise de el dupa ce ar fi batut-o. Arslan Valeev nu a suportat gândul ca femeia nu îl mai vrea în viata ei, astfel si-a pus capat zilelor. A murit la câteva minute dupa ce a fost muscat de sarpe, scrie The Sun.

Tags: