Video. Ghinion pentru noul star din ATP! Pus să joace în optimi la mai puţin de două ore după ce obţinuse calificarea

Gabriel Esanu   
în Sporturi
28/03/2018, 12:49
Video. Ghinion pentru noul star din ATP! Pus să joace în optimi la mai puţin de două ore după ce obţinuse calificarea

Pentru tânărul Frances Tiafoe, 20 de ani, considerat marea speranţă a tenisului american, a fost o zi cu de toate la turneul de la Miami. A reuşit să îl elimine pe Tomas Berdych şi să obţină calificarea în optimile de finală. Mai puţin de două ore mai târziu, intra din nou pe teren, pentru a şi juca în optimi, cu sud-africanul Kevin Anderson, cel care l-a şi eliminat.

Situaţia lui Tiafoe a fost provocată de condiţiile meteo nefavorabile de la Miami, cu o seară înainte. Partida pe care americanul o disputa cu Berdych a fost oprită de ploaie la scorul de 5-4 în decisiv pentru Tiafoe. A fost reluată în a doua parte a sesiunii de zi.

 

Berdych şi Tiafoe au ajuns în cele din urmă în tiebreak, acolo unde Tiafoe s-a impus clar, la 1. Dar nu a fost timp de bucurie pentru jucătorul de pe locul 63 ATP. A trebuit să îşi aştepte locul pentru meciul din optimi, contra lui Anderson, programat în sesiunea de seară. Startul a fost la mai puţin de două ore după ce Tiafoe câştigase cu Berdych. Americanul nu a reuşit să producă o nouă surpriză şi a fost învins de Kevin Anderson, locul 8 ATP. Sud-africanul îl va înfrunta pe Carreno Busta în optimi.

Închide ×