News

Video. Trafic infernal la Vama Nădlac. Cozile ajung și la 11 km

Persoanele care pleacă din țară pe la Vama Nădlac au de așteptat chiar și trei sute de minute. Traficul este unul infernal, iar cozile ajung și la 11 km
19.01.2022 | 14:51
Video Trafic infernal la Vama Nadlac Cozile ajung si la 11 km
Este trafic infernal la Vama Nădlac. Timpul de așteptare ajunge chiar și la cinci ore. sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

Este trafic infernal la Vama Nădlac. Șoferii circulă bară la bară, iar cozile ajung și la 11 km. Persoanele care pleacă din țară au de așteptat chiar și 300 de minute. Nici pe sensul de intrare în România lucrurile nu stau prea bine.

Trafic infernal la Vama Nădlac. Cozile ajung și la 11 km

Se circulă bară la bară, la Vama Nădlac. Pe ambele sensuri, cozile sunt kilometrice,

Un șofer a surprins traficul infernal, prin intermediul camerei de bord.

După cum se poate vedea și în imagini, pe parcursul a mai mult de patru minute, camioanele mergeau bară la bară și nu înaintau decât puțin sau chiar deloc.

ADVERTISEMENT

Timpul de așteptare, chiar și de cinci ore

Cel mai mare timp de așteptare este pe banda de ieșire din țară, la punctul de trecere a frontierei Nădlac II.

Potrivit aplicației Trafic Online, șoferii care pleacă astăzi din România pe acolo au de așteptat la graniță chiar și cinci ore.

ADVERTISEMENT

La Nădlac I, se circulă puțin mai bine, însă și acolo timpul de așteptare, pentru a ieși din țară, este de 50 de minute.

Nici pe sensul de intrare în țară, lucrurile nu stau prea bine.

La Nădlac II, timpul de așteptare este de aproximativ două ore și jumătate, iar la Nădlac I, șoferii merg bară la bară cam jumătate de oră, conform aplicației Trafic Online.

ADVERTISEMENT

Ce spune Poliția de Frontieră

Poliția de Frontieră Română a anunțat că va fi o creștere a traficului la granița de vest în această perioadă. Oamenii legii au precizat că au fost luate măsuri pentru ca timpul de așteptare să nu fie foarte mare.

Aceștia le recomandă, însă, șoferilor să folosească toate punctele de trecere a frontierei.

În plus, polițiștii reamintesc de utilitatea aplicației Trafic Online, care poate fi consultată AICI. În aplicație pot fi găsite informații precum timpul de așteptare la fiecare punct de trecere a frontierei, atât pe sensul de ieșire din țară, cât și pe cel de intrare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, participanţii la traficul transfrontalier au la dispoziție numărul de telefon 021.9590, potrivit Poliției de Frontieră. Astfel, aceștia pot semnala diverse aspecte cu privire la modul în care a fost efectuat controlul la trecerea frontierei. Sesizările sunt preluate de către poliţiştii de frontieră, care vor acţiona în consecinţă, legal, de la caz la caz.

ADVERTISEMENT