VIDEO. Transformare WOW! S-a tuns pentru primă dată după 22 de ani

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
02/08/2016, 18:25
VIDEO. Transformare WOW! S-a tuns pentru primă dată după 22 de ani GALERIE FOTO

Fiecare dintre noi are propria perceptie despre felul in care trebuie sa arate infatisarea sa, iar parul cu siguranta este un element important cu un rol major in acest proces.

Daca la femei lucrurile sunt mai simple si isi pot schimba aspectul cu o simpla tunsoare sau cu schimbarea culorii de par, la barbati lucrurile sunt putin mai complicate daca isi doresc sa isi schimbe look-ul. Pentru ca se saturase sa aiba parul lung de 22 de ani, barbatul din filmuletul de mai jos a decis ca este gata de o schimbare, scrie protv.ro.

In cei 22 de ani, barbatul nu si-a mai tuns parul deloc si l-a lasat sa creasca in voie. Cand s-a decis sa renunte la parul lung, barbatul a apelat la un salon profesionist pentru a se ocupa de podoaba lui capilara.

Acesta a mers insotit de un prieten care l-a ajutat sa filmeze intreaga transformare. Rezultatul a luat cu asalt internetul, iar oamenii care l-au urmarit au ramas uimiti de felul in care te schimba o astfel de decizie.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×