Nicio categorie

VIDEO / Tudor Chirilă, ALTERCAŢIE cu paparazzi

Cantaretul a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro in miez de noapte, la o benzinarie din Capitala. Dupa ce a alimentat, a platit si a dat bacsis celui care i-a spalat parbrizul, Chirilă a facut un...
04.12.2014 | 13:47

Cantaretul a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro in miez de noapte, la o benzinarie din Capitala. Dupa ce a alimentat, a platit si a dat bacsis celui care i-a spalat parbrizul, Chirilă a facut un gest neasteptat.

1

2

A incercat sa isi puna o punga neagra pe usa din partea soferului. Se pare ca acesta a ramas fara geam din motive necunoscute.

3

4

Echipa de reporteri l-a intebat ce a patit, daca a fost pradat de hoti, dar Tudor a refuzat sa raspunda si a plecat in tromba.

5

6

Cand a fost intrebat iar ce a patit, cantaretul a sarit pe un paparazzo si l-a apucat de haine. Cei doi au stat asa cateva secunde si apoi Tudor a fugit, traversand in graba un bulevard destul de aglomerat pentru acea ora a serii.

7

8

Cand a ajuns pe trotuar, Chirila a intrat cu forta in reporter si l-a impins, dupa care a fugit intr-un bloc. Dupa 15 minute a revenit la masina si a incercat sa isi lipeasca o folie transparenta in loc de geam.

9

VEZI VIDEO

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri