La un pas de moarte. Tudor Sişu, de URGENŢĂ la spital!

TUDOR SIŞU. Unul dintre ”băieţii răi” ai showbiz-ului românesc a ajuns, săptămâna trecută, la spital. Motivul? A ignorat mai multă vreme nişte dureri suspecte, iar când, într-un...
13.01.2015 | 20:59
La un pas de moarte Tudor Sisu de URGENTA la spital
ADVERTISEMENT

TUDOR SIŞU. Unul dintre ”băieţii răi” ai showbiz-ului românesc a ajuns, săptămâna trecută, la spital. Motivul? A ignorat mai multă vreme nişte dureri suspecte, iar când, într-un final, a ajuns la spital, adus de un amic, medicii au luat decizia să îl opereze de urgenţă, artistul fiind la un pas de moarte.

sisu

TUDOR SIŞU. În ultimele câteva săptămâni, Sişu s-a simţit din ce în ce mai rău, dar, cu toate acestea, nu a dorit să meargă la spital. Într-un final, condus în mijlocul nopţii de un amic de-al său, rapper-ul a ajuns la urgenţe, iar medicii au luat decizia să intervină cât de rapid s-a putut.

ADVERTISEMENT

TUDOR SIŞU. Motivul? O apendicită ignorată care, din păcate pentru artist, s-a transformat în mult mai grava peritonită, ”băiatul rău” al showbiz-ului fiind la un pas de moarte. Surse din spitalul bucureştean în care a fost operat ne-au spus, sub protecţia anonimatului, că artistul a fost foarte speriat, mai ales că medicii au descoperit că burta îi era plină de puroi.

TUDOR SIŞU. Interesant este însă că, deşi are zeci de fani şi de prieteni, Sişu nu a fost vizitat de absolut nimeni, el ţinând secret evenimentul nefericit din viaţa lui. Din fericire pentru rapper, operaţia a fost una care a reuşit, viaţa i-a fost salvată, iar lui Sişu i-a revenit şi zâmbetul pe buze după ce a fost externat, el fiind surprins de paparazzii Spynews.ro şi în momentul în care a ajuns, din nou, la spital pentru a fi schimbate pansamentele.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

sursa: spynews.ro

Tags: