News

Video. Turmă de porci, filmată în fața Aeroportului din Timișoara, la terminalul plecări Schengen

Imagini incredibile în Timișoara, acolo unde o turmă de porci a fost filmată în fața aeroportului. Animalele pășteau gazonul la terminalul plecări Schengen.
03.07.2024 | 08:39
Video Turma de porci filmata in fata Aeroportului din Timisoara la terminalul plecari Schengen
Mai mulți porci, surprinși în fața Aeroportului Timișoara. Pășteau gazonul din fața terminalul plecări Schengen. SUrsa foto: capturi YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În plină zi, o turmă de porci a fost filmată în fața Aeroportului Internațional din Timișoara. Animalele, nestingherite, se aflau la terminalul plecări Schengen, unde pășteau iarba.

Mai mulți porci, surprinși în fața Aeroportului Timișoara. Pășteau gazonul din fața terminalul plecări Schengen

Pe 29 martie erau inaugurat, pe Aeroportul Internațional Timișoara, noul terminal de plecări externe, denumit Terminal Schengen. Investiția s-a ridicat la aproape 40 de milioane de euro. Vorbim de cel mai modern terminal din România.

ADVERTISEMENT

Recent, chiar în fața acestui terminal Schengen din vestul țării, s-a petrecut un eveniment mai rar întâlnit. O turmă de trei porci a fost surprinsă pe gazonul din fața clădirii.

Porcii nu păreau deloc deranjați de pasagerii care se uitau la ei și nici de cei care îi filmau. Animalele erau interesate doar de gazonul din fața aeroportului, conform presei locale.

ADVERTISEMENT

Această filmare deosebită a fost surprinsă de un cetățean din orașul de pe Bega. El a trimis imaginile spre publicația opiniatimisoarei.ro. Bărbatul a glumit pe seama momentului: ”Ce să facem, uite, prim-miniștrii noștri la Aeroport”, a spus el.

Cum s-a încheiat acest moment amuzant? Ei bine, se pare că paznicii au venit un pic cam târziu. Imediat după ce au mâncat iarba din zonă. porcii au plecat de pe aeroport. Se pare că animalele au scăpat din curțile din zonă.

ADVERTISEMENT

Prezența animalelor în zona Aeroportului Timișoara, un lucru destul de des întâlnit în ultimii ani

Se pare că prezența animalelor domestice în zona Aeroportului Internațional Timișoara reprezintă un lucru destul de des întâlnit în ultimii ani. Nu porcii au fost primii în zonă.

În urmă cu doar doi ani, un alt incident de securitate a avut loc la Aeroportul International Timișoara. În 2022, două vaci s-au plimbat fără niciun impediment prin parcarea Aeroportului Traian Vuia, în apropierea pistei.

ADVERTISEMENT

Într-o filmare apărută atunci pe site-urile de socializare, doua vaci par a fi ”driblat” vigilența agenților de pază. Bovinele au ajuns în zona considerată a fi securizată, în căutarea de iarbă verde.

ADVERTISEMENT