Euro 2016

VIDEO. S-AU BĂTUT iar! Ruşii şi englezii ignoră UEFA! Pot fi excluşi

UPDATE, ora 22:10 / În ziua în care au primit avertisment de la UEFA că naţionalele lor pot fi excluse de la Euro, suporterii englezi şi cei ruşi au comis-o din nou. Violenţele s-au mutat în...
Autor: Marian Popovici | 14.06.2016 | 22:44

UPDATE, ora 22:10 / În ziua în care au primit avertisment de la UEFA că naţionalele lor pot fi excluse de la Euro, suporterii englezi şi cei ruşi au comis-o din nou. Violenţele s-au mutat în nordul Franţei, la Lille. Hulgianii ruşi au atacat un grup de fani englezi, în ajutorul cărora au sărit şi galezii aflaţi în zonă. Mai mulţi britanici au fost grav răniţi după aceste lupte de stradă.

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA RĂZBOIUL DE LILLE

___________________________________________________________________

Pe străzile din Marsilia a fost un adevărat război în aceste zile. Fanii ruşi şi englezi s-au bătut crunt, bilanţul fiind unul tragic cu sute de răniţi şi o persoană decedată.

Violenţele au escaladat şi pe Stade Velodrome, fanii ruşi atacîndu-i pe englezi pe stadion imediat după fluierul final. Bătăile au continuat şi după meci pe străzi şi UEFA a anunţat că va pedepsi cele două echipe.

VEZI AICI VIDEO CU INCIDENTELE DE PE STRĂZILE DIN MARSEILLE 

Conform AP, oficialii forului european au ameninţat că vor exclude Anglia şi Rusia de la Euro dacă violenţele vor continua.

wff

După războiul de la Marsilia, presa internaţională scrie că fanii celor două echipe şi-au dat întîlnire şi în oraşul Lille, înainte de meciurile din runda a doua a grupelor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!