Life

Video uimitor. Elena Cârstea, transformată total, în SUA: “Am rămas fără dinți și nu pot să vorbesc”

24.02.2021 | 13:15
Video uimitor Elena Carstea transformata total in SUA Am ramas fara dinti si nu pot sa vorbesc
Elena Cârstea, transformată total în cei 14 ani petrecuți în SUA. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Elena Cârstea (58 ani ) a dat România pe America, în urmă cu 14 ani, a încercat o reconversie profesională și s-a făcut agent imobiliar, însă, în ultima perioadă, viața ei nu a fost deloc liniștită. S-a luptat cu mai multe probleme de sănătate și mărturisește că anul pandemic a dat-o peste cap.

Stabilită pe tărâm american, împreună cu soțul ei, Glenn Muttart, Elena Cârstea duce dorul scenei și al României, însă recunoaște că nu intenționează să revină prea curând în țara natală, motivul principal fiind pandemia de COVID-19, dar și probleme de sănătate cu care s-a luptat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Elena Cârstea, viață total schimbată în SUA

“Sunt la munca de jos, am rămas fără dinți, de unde și vorba românească ****te-n dinți. M-am distrat zilele astea cu tot Covidul și nu pot să vorbesc pentru că m-am pregătit de niște implanturi și m-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai. Mi-au făcut ei niște dinți, dar zici că sunt Sean Connery când vorbesc.

Am fost puțin bolnăvioară lunile astea, dar nu a fost nimic grav și acum sunt la serviciu, pentru două ore, la o casă interesantă, dar este loc și de mai bine. Acum, cu frumusețea mai ca la gară. Nu știu când mai ajung în țară, cu drumurile astea, e complicat pentru toată lumea. Nu știu ce mai este în România, nici nu am apucat să mai urmăresc, dar sper să fiți bine”, le-a spus Elena Cârstea prietenilor de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Elena Cârstea, la un pas de moarte

În 2009, cântăreața Elena Cârstea a trecut printr-o cumpănă majoră care i-a pus viața în pericol. În urma unui control de rutină, a fost diagnosticată cu anevrism cerebral și a suferit o intervenție chirurgicală destul de complicată pe creier.

Intervenția a avut loc într-un spital din Florida și, înainte să ajungă pe masa de operație, cântăreața și-a făcut testamentul, pentru că așa cerea procedura medicală, considerată fiind una cu risc ridicat.

ADVERTISEMENT

Elena Cârstea are două fete adoptate

Artista a adoptat, în urmă cu mulți ani, două fete, Sanda (24 ani) și Adriana (20 ani), și se declară o mamă fericită.

“Copila mea a venit acasă, se va muta aici cu serviciul, sper, cât de curând“, a dezvăluit Elena Cârstea, pe Facebook, despre una dintre fiice. Se știe, până în prezent, că ambele fete și-au dorit să se înroleze în Garda Naţională Americană.

ADVERTISEMENT
Tags: