News

VIDEO Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață! Purta aceleași haine ca în momentul accidentului

29.04.2019 | 16:33
VIDEO Ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in viata Purta aceleasi haine ca in momentul accidentului
Ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in viata

iUltimele imagine în care Răzvan Ciobanu apare în viață a fost un live pe Facebook făcut, se pare, chiar de către proprietarul mașinii în care creatorul de modă și-a găsit sfârșitul. În filmare, Răzvan Ciobanu apare pentru scurt timp și se pare că acesta se află la o petrecere unde se asculta muzică electronică.

Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață

Mai înainte de această filmare, Răzvan Ciobanu a mai apărut într-o fotografie postată de o tânără pe o rețea de socializare! În respectiva fotografie, Răzvan Ciobanu apare alături de tânăra respectivă și de un bărbat. Regretatul creator de modă a murit într-un accident rutier teribil.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci. Răzvan participase la mai multe petreceri pe litoral și avea și o brățară la mână pentru festivalul Sunwaves.

Gepostet von Gabi Ionut am Samstag, 27. April 2019

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier

O tânără a publicat duminică o poză cu Răzvan în viață. Acesta era în Mamaia și a fost fotografiat cu doi amici, o femeie și un bărbat. Purta aceeași cămasă de blugi cu care era îmbrăcat în momentul accidentului și ochelari de soare.

Răzvan Ciobanu avea 43 de ani, iar în urma lui a rămas mama, care este distrusă de durere. Rudele îl știau plecat în județul Vâlcea, însă pare că moartea l-a chemat în altă parte. Trupul creatorului de modă a fost depus azi la Morga din Constanța, iar rudele au anunțat că îl vor ridica abia mâine dimineață.

În ultima vreme, artistul se pare că se lupta cu depresia, dar și cu problemele financiare, după cum a declarat o prietenă apropiată de-a sa, care a sus că Răzvan Ciobanu urma să-și închidă atelierul de modă, deoarece nu mai avea bani de chirie.