Fotbal international

VIDEO / Dortmund, în finala Cupei! Bayern a ratat TOATE penalty-urile! Robben s-a RUPT şi RATEAZĂ Barcelona

Nebunie la penalty-uri în semifinala Cupei Germaniei! Dortmund a cîştigat cu 2-0, după ce Bayern a ratat 4 penalty-uri! Mai mult, Xavi Alonso şi Lahm au alunecat şi au trimis mingea peste...
29.04.2015 | 00:21
VIDEO  Dortmund in finala Cupei Bayern a ratat TOATE penaltyurile Robben sa RUPT si RATEAZA Barcelona
ADVERTISEMENT

Nebunie la penalty-uri în semifinala Cupei Germaniei! Dortmund a cîştigat cu 2-0, după ce Bayern a ratat 4 penalty-uri! Mai mult, Xavi Alonso şi Lahm au alunecat şi au trimis mingea peste poartă.

În cealaltă semifinală se întîlnesc Wolfsburg şi Arminia Bielefeld, miercuri de la ora 21:30.

daaaa

Finalul prelungirilor! Vom avea penalty-uri pentru finala Cupei Germaniei!

Bayern şi Dortmund au încheiat la egalitate meciul din semifinalele Cupei Germaniei, scor 1-1. Partida a intrat în prelungiri, iar în cazul în care nu se va înscrie vor fi lovituri de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

Cele două goluri din timpul regulamentar au fost marcate de Lewandowski, respectiv Aubameyang. VEZI GOLURILE AICI

Robben a fost introdus pe teren în minutul 68, iar în 84 a fost schimbat din cauza unei accidentări. Conform presei din Germania, se pare că acesta va rata duelul cu Barcelona din Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

***************************************************************

Bayern joacă împotriva Borussiei Dortmund în semifinalele Cupei Germaniei, marţi de la ora 21:30. Meciul se desfăşoară într-o singură manşă care va avea loc pe Allianz Arena. Este ultimul derby pentru Jurgen Klopp din postura de antrenor al lui Dortmund şi în acelaşi timp, Cupa, ultimul obiectiv realizabil. 

7 ani de succese

Jurgen Klopp a fost cel mai mare rival al lui Bayern din ultimul deceniu. Antrenorul a creeat la Dortmund o echipă care s-a bătut cot la cot cu Bayern pentru toate trofeele, nu de puţine ori, Borussia avînd cîştig de cauză în faţa gigantului bavarez.

ADVERTISEMENT

Klopp a cîştigat 6 trofee cu Borussia Dortmund din 2008 şi pînă acum. Două titluri, o cupă şi 3 Supercupe e zestrrea de trofee a tehnicianului german. Impresionant, dacă ne gîndim că toate au fost obţinute în detrimentul lui Bayern Munchen.

Jurgen Klopp este cunoscut ca un antrenor carismatic şi chiar dacă şi-a anunţat plecarea de la Dortmund la finalul sezonului , “Zidul galben” din peluză îl consideră un erou. Fanii echipei sînt trişti că va pleca omul care a adus fotbalul “heavy metal” la Dortmund, dar şi un personaj cu o mare savuros, “care chiar şi cînd tace are ceva de spus”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO DEDICAT DE SUPORTERII BORUSSIEI PENTRU KLOPP: 

Însă cea mai importantă performanţă pe care Jurgen Klopp a obţinut-o cu Dortmund a fost finala Ligii Campionilor din 2013. În ultimul act juca tot împotriva lui Bayern, însă de această dată, Dortmund a fost învinsă de marea rivală printr-un gol marcat de Robben în minutul 90.

VEZI VIDEO REZUMAT: 

Bayern, mare favorită

Echipa lui Pep Guardiola e mare favorită în acest meci ţinînd cont de forma prin care trec cele două echipe. Bayern şi-a asigurat deja titlul de campioană, în timp ce Dortmund are doar un sezon dezamăgitor, fiind abia pe locul 9 în Bundesliga.

În ultimele 12 meciuri directe, Bayern are cîştig de cauză, reuşind să se impună în 7 dintre acestea. Borussia are 3 victorii, în timp ce 2 meciuri s-au încheiat la egalitate.

Ultimele 12 meciuri:

dddk

 

Casele de pariuri o dau mare favorită pe Bayern, mai ales că semifinala se joacă pe propriul teren. Cota ca echipa lui Pep să cîştige meciul e 1,50, în timp ce o victorie a lui Dortmund are cota 7,00. Meciul poate fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO

 

ADVERTISEMENT