Fotbal international

VIDEO. Ultimul gol înscris de Emiliano Sala pentru Nantes. Echipa lui câștiga cu 3-2 în fața lui Marseille

08.02.2019 | 08:18
VIDEO Ultimul gol inscris de Emiliano Sala pentru Nantes Echipa lui castiga cu 32 in fata lui Marseille
ADVERTISEMENT

Trupul lui Emiliano Sala a fost găsit în epava avionului de pe fundul Canalul Mânecii, după ce aeronava de mici dimensiuni, Piper Malibu, a căzut pe 21 ianuarie, în momentul în care îl ducea pe fostul fotbalist în vârstă de 28 de ani la noua lui echipă, Cardiff City.

Emiliano Sala impresionase în tricoul lui FC Nantes, iar oficialii grupării Cardiff City au hotărât în perioada de mercato din iarnă să îl achiziționeze cu 20.000.000 de euro, sumă pe care cele două echipe se luptă după ce fotbalistul argentinian a murit în accidentul aviatic. VEZI VIDEO MAI JOS CU ULTIMUL GOL ÎNSCRIS DE EMILIANO SALA!

ADVERTISEMENT

Ultimul gol înscris de Emiliano Sala pentru Nantes

Ultima reușită a lui Emiliano Sala pentru FC Nantes înainte să se întâmple tragedia a avut loc într-un meci disputat de fosta lui echipă împotriva lui Olimpique Marseille, pe 5 decembrie 2018, atunci când gruparea la care evoluează și Ciprian Tătărușanu s-a impus cu scorul de 3-2. Emiliano Sala a marcat în minutul 30, iar Abdoulaye Toure (min. 45+1) și Gabriel Boschilia (min. 63) au mai înscris pentru FC Nantes. De partea cealaltă, Morgan Sanson (min. 28) și Florian Thauvin (min. 36) și-au trecut și ei numele pe tabela de marcaj. Emiliano Sala a fost ținut pe teren timp de 90 de minute, iar apoi a fost înlocuit cu Kalifa Coulibaly pentru ultimele 7 minute de prelungire.

Iată cum arătau FC Nantes și Marseille la ultimul gol înscris de Emiliano Sala:

FC Nantes: Dupe – Kwateng, Diego Carlos, N. Pallois, Fabio – V. Rongier, A. Girotto, A. Toure – Boschilia, Emiliano Sala, Lucas Lima
Marseille: Mandanda – Sarr, Rami, Rolando, Kamara – Sanson, Strootman, Luiz Gustavo – F. Thauvin, Germain, Ocampos

ADVERTISEMENT
Bucuria lui Emiliano Sala după un gol înscris pentru Nantes

Emiliano Sala a evoluat pe parcursul carierei la echipe precum Proyecto Crecer, Crato, Bordeaux, US Orelans, FC Niort, SM Caen și FC Nantes.

  • 20.000.000 de euro plătise Cardiff City pentru transferul lui Emiliano Sala de la FC Nantes