News

Video. Un actor prezent la festivalul din Sibiu s-a prăbușit pe stradă și a fost resuscitat de medici. În ce stare se află

Momente de panică, vineri seara la Sibiu, acolo unde un actor prezent la un festival de teatru s-a prăbușit pe stradă. Acesta a fost resuscitat de medici.
28.06.2024 | 23:45
Video Un actor prezent la festivalul din Sibiu sa prabusit pe strada si a fost resuscitat de medici In ce stare se afla
Incident grav la un festival din Sibiu: un actor implicat în eveniment s-a prăbușit pe stradă. El a fost resuscitat de medici. Sursa foto: capturi Turnul Sfatului TV / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unui actor de la FITS (Festivalul Internațional de Teatru Sibiu) i s-a făcut rău în centrul orașului, vineri seara, și s-a prăbușit pe ciment. Bărbatul a fost resuscitat de medicii de la Ambulanță și ISU. Mai multe minute, acesta s-a aflat în stop cardio – respirator.

Incident grav la un festival din Sibiu: un actor implicat în eveniment s-a prăbușit pe stradă. El a fost resuscitat de medici

Din datele oferite de presa locală aflăm că acest incident s-a raportat la ora 19.32. Atunci, un bărbat care este performer în cadrul FITS, în vârstă de aproximativ 55-60 de ani, s-a prăbușit pe o stradă din centrul Sibiului. Acesta se afla în stop cardio – respirator.

ADVERTISEMENT

Se pare că acesta a avut problemele medicale chiar în timp ce își interpreta rolul. Medicii sosiți la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare. Din fericire, după câteva minute bărbatul a răspuns pozitiv. El a fost transportat cu funcții vitale prezente la UPU Sibiu.

SAJ Sibiu a intervenit de urgență în această seară la ora 19:32, cu un echipaj de tip C, cu medic, la un bărbat aflat în stare de inconștiență, pe strada Nicolae Bălcescu din Sibiu”, au anunțat cei de la Ambulanță. La această intervenție a participat și un echipaj moto de la ISU Sibiu.

ADVERTISEMENT

Care este starea actorului

Într-un comunicat emis ulterior, reprezentanții SAJ spun că victima se afla în stop cardio-respirator la momentul intervenției. Din fericire, eforturile medicilor au dat roade.

Actorul este mai bine și își recapătă starea de conștiență. ”Bărbatul, performer în cadrul FITS, de aproximativ 55-60 de ani, se afla în stop cardio-respirator. Echipajele sosite la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare și, după câteva minute, bărbatul răspunde, din fericire, pozitiv și este transportat cu funcții vitale prezente la UPU Sibiu.

ADVERTISEMENT

Ajuns la UPU Sibiu, bărbatul își recapătă starea de conștiență și, în continuare, este investigat de către colegii din spital”, a transmis cei de la SAJ Sibiu, conform Ora de Sibiu.

În acest an, Festivalul Internațional de Teatru Sibiu (FITS) are loc între 21 și 30 iunie. Perioada s-a suprapus cu una de caniculă intensă, inclusiv în centrul României.

ADVERTISEMENT

Vineri, la Sibiu au fost peste 30 de grade Celsius la umbră. Sâmbătă și duminică va fi și mai sufocant în centrul orașului. Meteorologii prognozează cer mai mult senin și maxime de 32-33 de grade.

ADVERTISEMENT