News

Video. Un bărbat a leșinat de două ori într-un tren arhiplin, pe ruta Brașov-București. Revolta călătorilor: ”Incredibil”

Scene șocante îregistrate luni, într-un tren privat care se deplasa de la Brașov la București. Din cauza lipsei aerului condiționat și a unor probleme de sănătate, un bărbat a leșinat de două ori.
01.08.2022 | 16:35
Video Un barbat a lesinat de doua ori intrun tren arhiplin pe ruta BrasovBucuresti Revolta calatorilor Incredibil
Aglomerația, lipsa aerului și diabetul au generat leșinul unui bărbat în trenul care se deplasa de la Brașov la București. Foto: flickr.com
ADVERTISEMENT

În filmare se vede cum călătorii reproșează personalului lipsa aerului condiționat. De asemenea, conform jurnaliștilor de la brasov.net, trenul era arhiplin, astfel că lipsa aerului condiționat a fost resimțită și mai mult.

Un bărbat de 69 de ani a provocat îngrijorarea călătorilor

Bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost scos din compartiment și a fost întrebat dacă are diabet și dacă își face injecții cu insulină. Vârstnicul a spus că are diabet, dar că nu folosește insulina.

ADVERTISEMENT

În acest timp, o femeie l-a rugat pe conductor să dea drumul la aer. Răspunsul nu a fost cel așteptat. Se pare că unele probleme tehnice blocau răspândirea aerului condiționat la capacitate maximă.

A, și de aceea ne sufocăm în tren? Incredibil”, a fost reacția călătoarei. Incidentul a fost raportat în jurul orei 10:40, în apropiere de Predeal.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, călătorul a fost coborât în gara din Predeal și a fost ajutat să se întindă pe o bancă, în așteptarea unui echipaj medical. Până să ajungă la Predeal, bărbatul nu prea mai era coerent.

Vârstnicul a fost lăsat în gara din Predeal

O doamnă care a spus că este asistentă medicală i-a recomandat să stea cât mai liniștit și să nu se mai ridice după ce căzuse, dar nu a fost ascultată.

ADVERTISEMENT

Nemulțumirea călătorilor a fost alimentată de reacția unuia dintre conductori, care a ocupat patru scaune şi a transmis că nimeni nu are dreptul să le ocupe. Asta în condițiile în care trenul era arhiplin…

Altfel, amintim că în urmă cu doar câteva zile, un alt incident a fost raportat pe ruta București-Brașov. În prim-plan a fost un pedofil prins când abuza un copil în toaleta trenului.

ADVERTISEMENT

Individul a profitat la maximum de un moment de neatenție din partea mamei și a intrat în aceeași toaletă în care se afla un băiețel de 6 ani. Ulterior, mama a intervenit chiar când pedofilul a început să atingă copilul în zona organelor genitale. În cele din urmă, totul s-a terminat cu intervenția polițiștilor, care l-au reținut pe bărbatul din Brașov.

ADVERTISEMENT