VIDEO.Un celebru cazino din Las Vegas a fost făcut PRAF SI PULBERE!

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
18/08/2016, 00:00
VIDEO.Un celebru cazino din Las Vegas a fost făcut PRAF SI PULBERE!

Cladirea care a adapostit cazinoul Riviera, unul dintre cele mai celebre din Las Vegas, a fost culcata la pamant print-o explozie controlata. Decizia de a inchide cazinoul si hotelul a fost luata in 2015. In iunie anul curent, a fost demolat turnul Monaco, unul dintre imobilele cazinoului.

Dupa demolarea celui de-al doilea turn, Monte-Carlo, complexul a fost distrus in totalitate. Persoanele care se aflau in cladirile invecinate au fost rugate sa nu iasa afara pe durata exploziei.

In locul fostului cazinou va fi construita un centru de conferinte.

Ridicat in 1955, Riviera a fost unul dintre cele mai vechi cazinouri din Las Vegas. A fost locul unde s-au realizat filmarile pentru “Ocean’s Eleven”, in 1960, “Casino”, de Martin Scorsese, in 1995, si, in 1973, “Diamonds Are Forever”, al saptelea film din seria James Bond.

Sursă: www.incomemagazine.ro

Ştirea MOMENTULUI

FCSB-Hajduk, seara lui Gnohere. Trei lucruri neștiute despre Bizon

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×