VIDEO. Un elicopter s-a prăbuşit în Cehia. Două persoane au murit

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
16/08/2016, 20:32
VIDEO. Un elicopter s-a prăbuşit în Cehia. Două persoane au murit

Două persoane au murit la bordul unui elicopter care s-a prăbuşit marţi în vestul Cehiei.

Elicopterul s-a prăbuşit, către ora locală 15.30 (16.30, ora României), pe un teren, în apropierea satului Kaznejov, situat la aproximativ 100 de kilometri vest de capitala Praga, a declarat Hana Stefflova, o purtătoare de cuvânt a poliţiei..

Cele două victime erau singurele persoane de la bordul elicopterului, a declarat la rândul său Stefan Livinka, un purtător de cuvânt la nivel regional al pompierilor.

Victimele sunt bărbaţi, însă nu au fost identificaţi încă, a declarat Martina Korandova altă purtătoare de cuvânt a poliţiei. Aparatul era unul de tip Robinson R44, cel mai vândut din lume la categoria sa în anul 2008.

sursa: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×