Pariuri sportive

VIDEO / Un fan suferind al lui Chelsea a petrecut o zi alături de favoriţii săi

Faptul că în viaţă orice vis poate să se transforme într-0 bună zi, mai devreme sau mai tîrziu, în realitate, o poate confirma şi un puşti în vîrstă de 14 ani, pe nume Oran Tully, din...
25.12.2013 | 14:11
VIDEO  Un fan suferind al lui Chelsea a petrecut o zi alaturi de favoritii sai

Faptul că în viaţă orice vis poate să se transforme într-0 bună zi, mai devreme sau mai tîrziu, în realitate, o poate confirma şi un puşti în vîrstă de 14 ani, pe nume Oran Tully, din micuţa localitate irlandeză Skerries, al cărui vis era să-i cunoască personal pe jucătorii echipei favorite, Chelsea. Şi visul său a devenit ca un basm de frumos, cu singura deosebire că s-a transformat în realitate, după victoria de acasă a echipei lui Jose Mourinho în Liga Campionilor, 3-0 cu Schalke 04, în luna noiembrie.

Copilul se hrăneşte numai intravenos

Cum a ajuns micul Oran să-şi cunoască pe viu favoriţii este cu adevărat o poveste de viaţă emoţionantă. În 2007 se afla pe un pat de spital, o situaţie obişnuită pentru el încă din primii ani de viaţă, băiatul suferind de o afecţiune rară, care nu-i permite să consume hrană normală, solidă,  ca orice om. El este hrănit permanent intravenos, altminteri ar muri. În timp ce era în spital la televizor se transmitea finala Cupei Ligii Angliei, între Arsenal şi Chelsea. A promis atunci, nici el nu ştie ce l-a determinat să facă asta, să devină suporterul echipei care va cîştiga. A făcut-o Chelsea cu scorul de 2-1 şi The Blues au cîştigat atunci un nou fan. Al cărui vis fierbinte a fost să poată să meargă la Londra, pe Stamford Bridge, dar nu numai pentru a asista la un meci, ci pentru a da mîna, pentru a lua autografe de la tot ce înseamnă Chelsea.

nadalarticle-2528923-1A4787F900000578-536_634x569denba

A fost prima apariţie televizată a lui Abramovici din momentul preluării echipei

Postul de televiziune britanic SkySports, care transmite partidele din Premier League, dar şi din Cupa Angliei sau Cupa Ligii, şi-a făcut o tradiţie din a ajuta copiii cu mari probleme de sănătate să se întîlnească în studio cu favoriţii de la echipele lor sau direct cu sportivii pe care-i adoră, dacă e vorba de spoorturi individale. Emisiunea se numeşte ”Ziua mea specială” şi după meciul cu Schalke a sosit momemtul zilei speciale pentru Oran Tully. A urmărit meciul dintr-o lojă specială, apoi a avut ocazia să fie condus pe gazon, unde l-au aşteptat cu mult drag o bună parte dintre vedetele echipei, făcînd fotografii împreună. Ba a mai avut parte şi de un neaşteptat bonus din tenis, numărul 1 mondial pe 2013, spaniolul Rafa Nadal asistînd la partidă şi făcînd şi el o poză cu puştiul. L-a cunoscut în studio li pe patronul Roman Abramovici, care, cu acest prilej, a spart un tabuu, fiind primele sale cuvinte rostite într-o televiziune din 2003 şi pînă astăzi (în 2003 a preluat pe Chelsea).

Vezi video:

abram

O după-amiază cu John Terry

Experienţa lui Oran nu s-a oprit aici. A doua zi, după-amiază el a revenit pe Stamford Bridge, unde l-a aşteptat căpitanul echipei, John Terry. Acesta a jucat fotbal cu băiatul, apoi au făcut împreună turul muzeului clubului, pentru ca la final Terry să-l introducă în magazinul de lux al clubului şi să-i cumpere lui şi prietenilor din Skerries tot ceea ce are nevoie un fan al lui Chelsea, adică echipament, căciuli, fulare, mănuşi, căni, perne, absolut tot ce îşi poate dori un suporter să aibă acasă cu însemnele clubului. Chelsea s-a oferit să-i facă un abonament pe viaţă lui Oran şi unui însoţitor, dar acest lucru nu poate fi pus în practică, distanţa fiind mare între Londra şi Skerries, iar Oran are destule momente cînd trebuie, fie şi pentru controlul de rutină, internat în spital.

 

Tags: