Cele mai citite

VIDEO / Jucător de la Hull tuns pe teren, după ce a dat gol!

Hull City a spulberat-o pe Fulham în a doua repriză a meciului disputat în cadrul etapei a 19-a din Premier League. La pauză, Fulham îşi făcuse speranţe pentru un rezultat bun, scorul fiind...
Autor: Sorin Dumitrescu | 28.12.2013 | 19:25
VIDEO / Jucător de la Hull tuns pe teren, după ce a dat gol!
Huddlestone a fost cel mai fericit să poată fi tuns, pentru că a dat, în sfîrşit, gol

Hull City a spulberat-o pe Fulham în a doua repriză a meciului disputat în cadrul etapei a 19-a din Premier League. La pauză, Fulham îşi făcuse speranţe pentru un rezultat bun, scorul fiind 0-0, dar ceea ce a urmat după pauză a fost un adevărat dezastru pentru formaţia londoneză aflată în mare pericol de retrogradare.

Făcuse o promisiune în urmă cu doi ani

”Tigrii” din Hull i-au mîncat cu totul, reuşind o victorie incredibilă prin proporţii, în numai 45 de minute. A fost 6-0 pentru gazde, cu slovenul Koren pe post de MVP al meciului, dar faza care a făcut toţi banii în acest joc s-a petrecut imediat după ce Tom Huddlestone, care are o coafură aparte prin bogăţia părului. Şi-a lăsat părul să crească atît de mult de doi ani încoace, pentru că a promis pe vremea cînd era la Tottenham să se tundă numai după ce va marca gol. De atunci a ajuns la Hull, dar golul se încăpăţîna să vină. Pînă la acest meci cu Fulham, cînd a punctat la golul 4 al gazdelor, în minutul 67.

VEZI VIDEO:

http://dai.ly/x18z1uo

Imediat, un oficial de Hull a apărut cu o foarfecă în mînă şi a tăiat o şuviţă din ”coama” lui Huddlestone, aruncînd apoi părul pe gazon, ca un talisman.

VEZI VIDEO:

http://dai.ly/x18z367

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!