News

Video. Un poliţist a fost înjunghiat de un tânăr, în Constanţa. Întreaga scenă, surprinsă de camera celuilalt polițist

Un poliţist a fost înjunghiat de un tânăr, în Constanţa.
27.08.2021 | 12:30
Video Un politist a fost injunghiat de un tanar in Constanta Intreaga scena surprinsa de camera celuilalt politist
ADVERTISEMENT

Polițistul se afla în misiune, alături de încă un coleg al său, după ce vecinii bărbatului recalcitrant au sunat la 112 să se plângă de zgomotul pe care acesta îl făcea.

Polițistul se afla în misiune când a fost înjunghiat

Întreaga scenă arată cum cei doi oameni ai legii se află în fața ușii bărbatului respectiv, iar unul dintre ei bate cu putere în aceasta, moment în care iese și locatarul.

ADVERTISEMENT

Acesta este complet dezbrăcat și îl atacă pe unul dintre polițiști. Individul avea asupra sa un cuțit, pe care l-a folosit asupra polițistului, pe care l-a înjunghiat de mai multe ori în braț, dar și în umăr.

Întreaga scenă a fost filmată de camera aflată pe uniforma celuilalt polițist care făcea parte din echipajul care a intervenit la fața locului.

ADVERTISEMENT

Un comunicat al Poliției din Constanța arată că polițistul respectiv va avea nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale pentru a se putea recupera, după ce a fost înjunghiat.

„La data de 24.08.2021, în jurul orei 17:30, în timp ce se afla la locuința sa din municipiul Constanța, a agresat-o persoana vătămată Ș. A.-V., agent de poliție în cadrul IPJ Constanța, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

ADVERTISEMENT

I-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu cuţitul în zona brațului stâng şi în zona umărului stâng, cauzându-i leziuni traumatice care necesită 12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, se arată în comunicatul Poliției.

Tânărul care a înjunghiat un polițist a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Ulterior, tânărul respectiv a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru fapta sa. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani.

ADVERTISEMENT

”La data de 25.08.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă, pentru 30 zile, față de inculpatul N. R.-M., în vârstă de 26 ani, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj”, au mai transmis oamenii legii.

Bărbatul respectiv nu avea alte antecendente penale, după cum mai arată informații acumulate de oamenii legii în acest caz. Cercetările continuă în acest caz, iar tânărul de 26 de ani urmează să afle cum va fi pedepsit pentru fapta sa.

ADVERTISEMENT
Tags: