News

Video. Un șofer fără permis a zburat cu mașina peste un sens giratoriu, la Constanța. Bărbatul a murit

Accident spectaculos cu final tragic petrecut joi, 28 iulie, la Constanța. Un șofer fără permis a zburat cu mașina peste un sens giratoriu. Acesta nu a mai avut nicio șansă de a scăpa cu viață.
28.07.2022 | 17:24
Video Un sofer fara permis a zburat cu masina peste un sens giratoriu la Constanta Barbatul a murit
Accident spectaculos la Constanța. Un șofer fără permis a zburat cu mașina peste un sens giratoriu. Sursa foto: captură Dobrogea TV / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Încă de la primele ore ale dimineții, undeva în jurul orei 5.30, polițiștii rutieri de la malul mării au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3 în apropiere de municipiul Constanța.

Accident spectaculos la Constanța. Un șofer fără permis a zburat cu mașina peste un sens giratoriu

Ajunși la fața locului, agenții au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a condus cu viteză un autoturism și a pierdut controlul volanului în apropiere de un sens giratoriu.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii cu această zonă rutieră, mașina bărbatului pur și simplu a zburat mai mulți metri înălțime și s-a izbit violent, la ”aterizare”, de un stâlp.

În urma impactului, bărbatul nu a mai avut nicio șansă de a scăpa cu viață.

ISU Dobrogea anunță că la fața locului s-a intervenit cu un utilaj de la descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B și un echipaj SMURD C.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale l-au găsit pe bărbat în stare foarte gravă. Scos dintre fiarele mașinii, asupra sa au fost demarate manevrele de resuscitare. Din păcate, bărbatul nu a răspuns la proceduri, fiind declarat decedat.

Accidentul de la Constanța, surprins de camerele de supraveghere

Teribilul accidentul de joi dimineața a fost filmat de o cameră de supraveghere din zonă.

Pe înregistrare se poate observa cum automobilul circulă cu viteză foarte mare. Acesta pur și simplu sare peste sensul giratoriu, apoi se izbește de un stâlp și se răstoarnă în curtea unei reprezentanțe auto. După impactul violent, motorul mașinii a fost aruncat departe de restul caroseriei.

ADVERTISEMENT

Potrivit ȘtirileProTv, bărbatul decedat avea patru copii. El lucra în construcții, în Germania, iar mașina pe care o conducea a cumpărat-o de acolo.

Înainte de tragedie, acesta a participat la o petrecere pe care a filmat-o și a transmis-o pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

În acest caz, polițiștii au mai constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

ADVERTISEMENT
Tags: