News

Video. Un tânăr din Cluj a fost împușcat de polițiști, după o altercație. Incidentul, izbucnit după un furt de lemne

Incident grav în județul Cluj, acolo unde un tânăr a fost împușcat de polițiști. Incidentul a izbucnit după un furt de lemne.
05.06.2023 | 12:04
Video Un tanar din Cluj a fost impuscat de politisti dupa o altercatie Incidentul izbucnit dupa un furt de lemne
Tânăr din Cluj, împușcat de polițiști. Incidentul a fost filmat. Sursa foto: capturi YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duminică, 4 iunie, un grav incident s-a produs Cluj. Un tânăr a fost împușcat de polițiști, după o altercație izbucnită într-o zonă rurală a județului. Care e starea victimei.

Tânăr din Cluj, împușcat de polițiști. Incidentul a fost filmat: ”Sângerezi prea tare, aruncă piatra să-ți pun un garou”

Din primele informații, incidentul a avut loc al Săcuieu, o comună cu 1500 de locuitori. Aici, un tânăr a fost împușcat în picior de poliţiştii de la Huedin. Incidentul a fost filmat. Cum s-a ajuns aici?

ADVERTISEMENT

Totul a început după ce polițiștii ar fi prins mai mulți indivizi în timp ce furau lemne. Imediat, la fața locului ajuns un verișor al acestora, care a devenit recalcitrant față de oamenii legii.

La un moment dat, bărbatul a comis un gest extrem de grav. El ar fi vrut să sustragă arma unuia dintre agenți. Fără să stea pe gânduri, un alt agent l-a împușcat pe tânăr. Anterior, polițistul ar fi tras două focuri de avertisment.

ADVERTISEMENT

Au urmat imagini cutremurătoare. Bărbatul împușcat și grav rănit a fost filmat de un alt apropiat, în timp ce umbla pe stradă, cu poliția după el. ”Ascultă-mă, sângerezi prea tare. Aruncă piatra să-ți pun garou ca să nu mai sângerezi”, se aud îndemnurile agenților, în filmare.

Individul care filmează le reproșează agenților că ei sunt cei care l-au împușcat pe fratele său, după ce l-ar fi prins la furat de lemne. ”A tras cu pistolul în el. Dar ce facem, unde suntem aici? Unde ne aflăm, în junglă?”, se aude vocea persoanei care filmează.

ADVERTISEMENT

Care este starea tânărului împușcat

La locul împușcăturii au apărut și alți polițiști. După o muncă de convingere importantă, oamenii legii l-au ajutat pe tânărul împușcat să își pună un garou pe picior, pentru a împiedica pierderea sângelui.

Din spusele martorilor, citați de Cluj24.ro, tânărul care ar fi fost împuşcat în picior de poliţişti a mers sângerând o bună bucată de drum. În tot aceste timp a avut şi un dialog cu un poliţist.

ADVERTISEMENT

Date fiind rănile sale, se vede pe filmare cum bărbatul rănit nu mai poate înainta. Unul dintre polițiști improvizează un garou dintr-o curea pentru a-i opri sângerarea. Momentan, Inspectoratul Județean de Poliție Cluj nu a dat detalii despre incident. Victima a ajuns în final la UPU Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: