VIDEO. Un tînăr a vandalizat o pizzerie şi o terasă din Sibiu. Incidentul, filmat de camerele de supraveghere

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
15/08/2016, 08:49
VIDEO. Un tînăr a vandalizat o pizzerie şi o terasă din Sibiu. Incidentul, filmat de camerele de supraveghere

Vandal dezlănţuit, filmat în plină acţiune de camerele de supraveghere. S-a întâmplat la Sibiu, unde un tânăr a făcut prăpăd într-o pizzerie şi pe o terasă. A intrat în local şi a spart tot ce a găsit în cale: de la casa de marcat, până la frigiderele cu băuturi. Apoi şi-a vărsat nervii şi pe maşina patronilor.

Un tânăr de 18 ani din Sibiu a produs pagube materiale însemnate la o pizzerie şi la o terasă din Sibiu, potrivit oradesibiu.ro.

“În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, un tânăr de 18 ani a pătruns în incinta curţii unei societăţi comerciale, unde a provocat mai multe distrugeri şi pagube materiale, iar în curtea uneia din cele două societăţi a distrus şi o maşină”, a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

În accesul său de furie, tânărul a distrus obloanele imobilului, uşa de acces în bar şi o parte din mobilierul de pe terasă. Acesta şi-a încheiat ”în forţă” acţiunea, distrugând şi una din maşinile pe care cei de la pizzerie le folosesc pentru a livra mâncarea la domiciliul clientului.

SURSA: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×