ADVERTISEMENT
News

Video. Un turist a ajuns cu mașina direct pe plajă, lângă apă. Ce amendă a primit de la Poliție

Un turist din București și-a parcat mașina pe plaja din Saturn, aproape de apă. A primit o amendă uriașă de la Poliție.
Autor: Adrian Baciu | 22.07.2021 | 12:41
Video. Un turist a ajuns cu mașina direct pe plajă, lângă apă. Ce amendă a primit de la Poliție
Video. Un turist a ajuns cu mașina direct pe plajă, lângă apă. Ce amendă a primit de la Poliție. Sursa foto: replicaonline.ro

O nouă mașină de lux apare pe plajele de pe litoralul românesc. Un șofer aflat la bordul unui vehicul cu numere roșii, de București, și-a parcat bolidul în stațiunea Saturn.

ADVERTISEMENT

Într-o filmare apărută pe site-urile de socializare, autoturismul se vede staționat aproape de apă, direct pe plaja unde se aflau turiști.

Un turist și-a parcat mașina pe plaja din Saturn, aproape de apă. Amenda uriașă primită

Incidentul a fost consemnat joi dimineață. În urma lui, agenții din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că un bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn, la volanul unei mașini.

”Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, se precizează în comunicatul IPJ Constanța.

Conform legii, accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plajele Mării Negre este interzisă. Potrivit Apelor Române, amenda poate ajunge până la 20.000 lei.

ADVERTISEMENT

Un alt șofer, cu Mercedesul pe plaja din Vama Veche

Săptămâna trecută, FANATIK prezenta un caz similar produs pe plaja din Vama Veche. Atunci, în încercarea de a fi mai aproape de apă, un șofer și-a parcat bolidul de lux direct pe nisip.

La bordul mașinii de fabricație germană se aflau doi tineri. După ce au ajuns aproape de malul mării, aceștia s-au destins pentru un moment cu câteva băuturi răcoritoare.

ADVERTISEMENT

La fața locului nu a fost prezent niciun echipaj de la Poliție sau Jandarmerie, astfel că aceștia, cel mai probabil, au scăpat fără vreo sancțiune.

Cei de la Apele Române au tras un semnal de alarmă turiștilor care se vor bucura de litoralul românesc. Acestora li s-a reamintit că este interzis accesul, circulația sau staționarea vehiculelor pe plajele Mării Negre.

ADVERTISEMENT

Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulația sau staționarea vehiculelor, cu excepția celor care asigură intervenții operative din cadrul Ministerului Administrației și Internelor, precum și a utilajelor de întreținere a plajelor care aparțin Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral.

Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei și 20.000 de lei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!