News

Video. Urmărire ca-n filme în Timișoara. Polițiștii, pe urmele unei mașini cu numere false. Cum s-a încheiat aventura

Polițiștii din Timișoara au fost implicați într-o urmărire ca în filme pe străzile din oraș. Vizat a fost un șofer aflat la bordul unei mașini cu numere false.
21.06.2024 | 13:56
Video Urmarire can filme in Timisoara Politistii pe urmele unei masini cu numere false Cum sa incheiat aventura
Urmărire nebună pe străzile din Timișoara: șofer aflat la bordul unei mașini cu numere false, în vizorul polițiștilor. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O urmărire ca-n filme a avut loc pe străzile din municipiul Timișoara, acolo unde polițiștii locali au fost pe urmele unei mașini cu numere false. Cum s-a încheiat aventura din orașul bănățean.

Urmărire nebună pe străzile din Timișoara: șofer aflat la bordul unei mașini cu numere false, în vizorul polițiștilor. Cum s-a încheiat incidentul

Incidentul din Timișoara a fost raportat joi, 20 iunie, pe străzile din cartierul Elisabetin. Aici, polițiștii locali de la Siguranța Rutieră au observat un Audi cu numere de Germania care circula pe strada Gheorghe Doja.

ADVERTISEMENT

Mașina se deplasa pe o stradă unde au permisiune doar riveranii. Agenții au intenționat să-l tragă pe șofer pe dreapta. Din acest punct, situația a devenit tensionată. Bărbatul nu s-a conformat semnalelor agenților și și-a continuat goana prin oraș. Acesta a călcat și mai mult pedala de accelerație.

A avut loc apoi o urmărire desprinsă din filmele de acțiune. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și nici nu s-au raportat alte evenimente rutiere. În scurt timp, agenții timișoreni au reușit să blocheze mașina în trafic.

ADVERTISEMENT

Sub amenințarea pistolului, șoferul care nu a respectat regulile a coborât din autoturism. Verificările efectuate de polițiștii au stabilit faptul că mașina nu era înmatriculată. În plus, plăcuțele de înmatriculare proveneau de la un alt vehicul.


Date fiind aceste aspecte, bărbatul aflat la volan, un tânăr în vârstă de 30 de ani, a fost predat polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Timișoara din cadrul IPJ Timiș, pentru continuarea cercetărilor.

ADVERTISEMENT

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, aflați în patrulare în cursul zilei de ieri, în jurul orei 09.00, au observat un autoturism marca Audi, cu număr de înmatriculare din Germania, care se deplasa pe un sector de drum public cu circulația interzisă în ambele sensuri, cu excepţia riveranilor, pe Str. Gh. Doja, din Timișoara.

Acesta a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor locali și și-a continuat deplasarea pe străzile din zonă, în viteză, inclusiv pe pistele pentru bicicliști, fără a ține cont de faptul că punea în pericol ceilalți participanți la trafic.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză nu era înmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare proveneau de la un alt autoturism. Persoana în cauză a fost predată polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Timișoara din cadrul IPJ Timiș, în vederea continuării cercetărilor”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara, conform Opinia Timișoarei.

ADVERTISEMENT