Life

Video. Val de huiduieli la concertul Coldplay din România după ce un manelist a urcat pe scenă. Momentul care i-a revoltat pe fanii trupei

Controversă majoră la concertul Coldplay din România. Incidentul care a stârnit nemulțumirea spectatorilor aflați pe stadion.
12.06.2024 | 23:02
Video Val de huiduieli la concertul Coldplay din Romania dupa ce un manelist a urcat pe scena Momentul care ia revoltat pe fanii trupei
Val de hulduieli la concertul Coldplay din România. Foto: Facebook/ Instagram
ADVERTISEMENT

Val de huiduieli la concertul Coldplay din România după ce un manelist a urcat pe scenă. Momentul i-a revoltat pe fanii prezenți la Arena Națională din București.

Val de huiduieli la concertul Coldplay din România

Miercuri seara, Coldplay a avut primul concert din România, pe Arena Națională din București. Acolo au fost prezenți aproape 50.000 de fani. Nimeni nu avea să știe însă ce moment va urma. Jumătate de stadion a huiduit invitatul de pe scenă.

ADVERTISEMENT

Faimoasa trupă Coldplay a venit pentru prima oară în România, spre fericirea fanilor din întreaga țară. Biletele la cele două spectacole s-au vândut într-un timp record. În deschidere au cântat Emaa, artistă din România, și Maisie Peters, invitată din Marea Britanie. Dar, pe scenă a mai urcat un invitat surpriză, care a revoltat jumătate din stadion.

Solistul trupei, îndrăgitul Chris Martin, a dorit să facă un gest frumos și l-a invitat pe scenă pe BABASHA, cântărețul de manele care se află pe locul 1 în Trending pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de manele care a fost huiduit la concertul Coldplay din România

Însă publicul l-a huiduit pe acesta după ce a spus: „În seara asta încercăm să spargem niște bariere”, potrivit unui reporter G4Media, care se afla la fața locului.

În momentul în care BABASHA a început să cânte piesa „Păi Naa”, spectatorii din stadion au început să-l fluiere pe artist, arătându-și profunda nemulțumire. Momentul poate fi văzut în filmulețul postat pe Facebook de o persoană din public.

ADVERTISEMENT

Mulți se întreabă dacă un astfel de incident se va repeta și la Untold, programat să aibă loc în curând la Cluj-Napoca. Festivalul va avea 10 scene pe care vor urca 200 de artiști. Această preocupare vine după ce au fost auzite manele atât la Neversea, cât și la Electric Castle.

Până la urmă, fiecare artist îşi face actul artistic cum vrea, în speţă, în acel moment Salvatore Scanacci, e un astfel de dj, care face elemente controversate, sau la mişto, aş zice, în alt caz, a oprit muzica ca să îşi ia apă din faţa pupitrului….Deci noi nu interferăm în actele artistice.

ADVERTISEMENT

Artiştii invitaţi sunt liberi să îşi facă setul. Noi intervenim însă când sunt mesaje incitatoare la violenţă, ofensatoare, jignitoare, în rest actul artistic la Untold e liber”, a declarat Bogdan Buta, manager general al Untold, la conferinţă de presă, conform publicaţiei Clujul Cultural.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă....
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au...
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”