Sporturi

VIDEO. Victorie spectaculoasă pentru Sandu Lungu în cuşcă! Cum l-au caracterizat englezii pe “Muntele Bihorului”

"Muntele Bihorului", Alexandru Lungu, l-a învins, sâmbătă seara, la Piatra Neamţ, pe Martin Chudĕj, supranumit "Animalul Cehiei", în main event-ul galei RXF de Mixed Martial Arts....
30.07.2017 | 14:19
VIDEO. Victorie spectaculoasă pentru Sandu Lungu în cuşcă! Cum l-au caracterizat englezii pe

“Muntele Bihorului”, Alexandru Lungu, l-a învins, sâmbătă seara, la Piatra Neamţ, pe Martin Chudĕj, supranumit “Animalul Cehiei”, în main event-ul galei RXF de Mixed Martial Arts.

Sandu Lungu a reuşit să îşi pună adversarul la pământ, iar apoi l-a sufocat cu lovituri consecutive la cap. Cehul a fost nevoit să abandoneze, nefiind capabil să scape de sub sportivul român. KO-ul a venit în runda a doua, în minutul 4, când “Muntele Bihorului” era deja acoperit de sânge, din cauza unor lovituri primite de la ceh la cap şi la faţă.

Strategia cehului a fost să încerce să îl obosească pe Sandu Lungu, folosind lovituri repetate de picior. A şi lovit foarte tare de câteva ori, dar în cele din urmă a trebuit să se recunoască învins la un asalt al românului. Comentatorii englezi ai galei au spus despre Alexandru Lungu că este “o adevărată legendă”, care, la 42 de ani şi 160 de kilograme, reuşeşte să-şi învingă adversarii mai rapizi şi mai tineri în cuşcă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri