Fotbal intern

VIDEO viral cu Denis Alibec. Cum a pierdut 100 de euro după un pariu

04.07.2019 | 09:58
VIDEO viral cu Denis Alibec Cum a pierdut 100 de euro dupa un pariu
Denis Alibec în timp ce încerca să înscrie trimițând balonul din spatele porții. Video viral cu atacantul Astrei

Pe YouTube a apărut un videoclip viral cu Denis Alibec, atacantul care evoluează pentru Astra Giurgiu, dar și cu youtuber-ul Marius Bogdan care este urmărit de mai bine de un milion de români. VEZI VIDEO MAI JOS!

Video viral cu Denis Alibec, atacantul Astrei Giurgiu

Denis Alibec a văzut o super execuție a lui Marius Bogdan, iar atacantul care în trecut a jucat pentru echipe precum Inter, FCSB și Viitorul a dorit să îl provoace. Astfel, internaționalul român în vârstă de 28 de ani i-a cerut youtuber-ului că are 100 de șanse să înscrie trimițând balonul din spatele porții.

Mai mult, atacantul a pus la bătaie și 100 de euro, bani pe care i-a pierdut. Youtuber-ul Marius Bogdan, cel care este cunoscut pe site-urile de socializare drept Bogdan IBMFamily a reușit să înscrie din spatele porții, iar Denis Alibec a rămas fără banii promiși.

Denis Alibec, aproape de echipa lui Marius Șumudică

Marius Șumudică a ajuns la Gazisehir Gaziantep FK la începutul lunii iulie și a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021. Fostul antrenor al Astrei Giurgiu dorește să îl aducă la echipă și pe Denis Alibec, după ce l-a cumpărat pe Junior Morais de la FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,1 milioane de euro, Denis Alibec a revenit la Astra Giurgiu în luna iulie a anului 2018, după o aventură nu tocmai bună la FCSB. Atacantul mai are contract cu fosta campioană a României până în vara anului 2021. Pe parcursul carierei a mai jucat pentru FCSB, Farul, Inter, KV Mechelen, FC Viitorul, Bologna și Astra Giurgiu.

  • 1,1 milioane de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com
  • 114 meciuri, 48 de goluri și 29 de pase decisive are Denis Alibec la Astra Giurgiu