Sport

Video viral. Cum se menţin în formă bărbaţii în izolare! :D

03.04.2020 | 14:18
Video viral Cum se mentin in forma barbatii in izolare D
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a afectat buna desfășurare a tuturor activităților din întreaga lume, iar o bună parte a populației a fost trimisă în autoizolare, pentru ca autoritățile să reușească să oprească mai repede epidemia.

Totși, niște bărbați aflați în izolare au decis să mai pună un zâmbet pe buzele oamenilor și au făcut un filmuleț pe TikTok, care s-a viralizat rapid, despre cum se mențin bărbații în izolare.

ADVERTISEMENT

Videoclipul viral despre cum se mențin bărbații în izolare

Oamenii devin din ce în ce mai stresați din cauza izolării și de teama unei posibile crize financiare care ar urma din cauza pandemiei de coronavirus, dar Jake Tupman, un jurnalist din Marea Britanie, a decis să mai amuze populația printr-un video viral despre cum se mențin bărbații în izolare.

„Este un gest frumos și amuzant venit exact în momentul potrivit, iar mulți oameni au uitat pentru un moment de griji”, a comentat un fan pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fotbalul a fost afectat de coronavirus

Pandemia de coronavirus a afectat toate sporturile din lume, inclusiv fotbalul, iar majoritatea campionatelor din întreaga lume au decis amânarea competițiilor.

Singurele excepții în acest moment sunt Belarus, singura țară europeană în care se mai desfășoară competiții sportive, Nicaragua și Burundi.

ADVERTISEMENT

Alexander Lukaşenko, președintele Belarusului, îi îndeamnă pe oameni să nu ia foarte în serios pandemia de coronavirus și îi sfătuiește să bea vodcă și să meargă la muncă în continuare:

„Vă recomand să faceţi o saună, să beţi multă vodcă şi să munciţi din greu, în acest mod o să ucideţi virusul din organism. Coronavirusul e o psihoză, la fel cum decizia ţărilor de a a închide frontierele este o mare prostie.

ADVERTISEMENT

Sportul este cel mai bun antivirus. Mai bine să mori în picioare decât să trăieşti în genunchi. Dacă mă poate împiedica ceva să joc hochei? Este posibil, însă de ce? Nu înţeleg. Nu există niciun virus aici. Vedeţi, vreunul ?

Este un patinoar de hochei pe gheaţă. Este tot ceea ce e mai bun pentru sănătate. Nu există nimic mai bun decât sportul în aceste condiţii şi este cel mai bun antivirus”.

„Aici nu sunt virusuri. Aceasta este un frigider. Hocheiul pe gheaţă este un remediu antivirus”, au fost declarațiile halucinante ale lui Aleksander Lukașenko.

ADVERTISEMENT