Video. Wozniacki, eliminată! Halep e sigură că termină luna pe 1 WTA

Gabriel Esanu    Silviu Ghering   
in Stiri sportive
14/03/2018, 09:15
Video. Wozniacki, eliminată! Halep e sigură că termină luna pe 1 WTA

Rusoaica Daria Kasatkina, locul 19 WTA, a avut nevoie de o oră şi 41 de minute pentru a produce marea surpriză. Va juca în sferturile de finală împotriva unui alt fost lider mondial, Angelique Kerber, cea care a trecut de  Caroline Garcia cu un categoric 6-1, 6-1.

 

Vestea eliminării Carolinei Wozniacki vine excelent pentru Simona Halep, care astfel are asigurat locul 1 şi la finalul turneului de la Indian Wells, ba chiar îşi va mări avansul faţă de daneză, indiferent de rezultatele pe care le va mai înregistra de acum în turneu.

Astfel, Halep, care în acest moment traversează cea de-a 18-a săptămână ca lider în ierarhia WTA, va mai fi pe primul loc cel puţin până pe 2 aprilie, după încheierea turneului de la Miami. Astfel, o va egala pe Maria Şarapova la numărul de săptămâni ca lider în circuitul WTA.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×