News

Video. Zeci de turiști români aflați în drum spre Grecia, ținuți 50 de minute în avion, la 40 de grade: ”Ce idiot ia deciziile astea?”

Momente greu de suportat pentru zeci de turiști români aflați în drum spre Grecia. Oamenii reclamă că au fost ținuți 50 de minute în avion, la 40 de grade Celsius.
15.08.2022 | 20:55
Video Zeci de turisti romani aflati in drum spre Grecia tinuti 50 de minute in avion la 40 de grade Ce idiot ia deciziile astea
Zeci de turiști români aflați în drum spre Grecia, ținuți 50 de minute în avion, la 40 de grade. Sursa foto: colaj Fanatik / Știridecluj.ro
ADVERTISEMENT

Pentru zeci de români care se aflau în drum spre vacanță, în Grecia, concediul a început cu stângul. Aproape o oră, oamenii au îndurat, în avion, o veritabilă saună.

Momente grele pentru zeci de români care călătoreau în Grecia. Au stat aproape o oră, în avion, la 40 de grade

Duminică seara, zeci de români s-au îmbarcat de pe aeroportul internațional Cluj-Napoca într-o aeronavă cu direcția Zakynthos (Grecia).

ADVERTISEMENT

Un zbor relativ scurt s-a transformat într-un coșmar pentru conaționalii noștri. Aceștia s-au plâns că, încă de la îmbarcare, în avion era o temperatură insuportabilă.

Oamenii spun că, din motive încă necunoscute, în aparatul de zbor nu s-a pornit clima, în condițiile în care traversăm o perioadă caldă, cu maxime de peste 30 de grade.

ADVERTISEMENT

Turiștii se topesc în avion. O companie aeriană a ținut turiștii în avion timp de 50 de minute fără a porni clima”, a declarat un turist pentru Știridecluj.ro.

Reacția companiei de zbor față de aceste probleme reclamate de turiștii români

Și mai dură față de această situație a fost o altă turistă. Femeia aflată la bordul avionului spune că încă de la îmbarcare, în avion, atmosfera era una sufocantă.

ADVERTISEMENT

”Tocmai ne-au îmbarcat de o oră în zborul Blue Air către Zakynthos. Sunt 40 de grade în avion. Nu merge aerul condiționat. Nu se știe când pornim.

Sunt curioasă ce idiot ia deciziile de a ține oamenii pe o așa caniculă închiși într-un avion!”, a femeia, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, compania aeriană în cauză nu a comunicat nicio problemă la acest zbor.

Partea bună, dacă putem spune așa, în toată această poveste, este că turiștii români vor avea parte de o vreme superbă în Grecia, la Zakynthos.

Recent, MAE a emis o alertă de călătorie pentru românii care ajung pe teritoriul statului elen. Se anunțau ploi și furtuni. Ei bine, în Zakynthos, vremea e perfectă. Nici urmă de ploaie, dar nici temperaturi insuportabile. Se anunță 30 – 32 de grade în următoarele zile.

ADVERTISEMENT
Tags: