VIDEO. Ziua în care Cote d'Ivoire a plâns pentru Tiote. Ce staruri au venit să-şi ia adio

A fost un weekend trist pentru fotbalul din Cote d'Ivoire. Un weekend în care o mulţime impresionantă, în rândurile căreia s-au regăsit şi multe staruri autohtone ale balonului rotund, venite special din Anglia sau din alte părţi ale lumii, a ţinut să îi aducă un ultim omagiu fostului internaţional Cheick Tiote.

CLICK GALERIE FOTO

Acesta şi-a găsit sfârşitul într-un mod neaşteptat, în urmă cu aproape două săptămâni, în timp ce se afla la antrenament cu noua sa echipă, Beijing Enterprises din a doua ligă din China. Un atac de inimă l-a trimis în nefiinţă pe fostul mijlocaş al lui Newcastle şi al naţionalei elefanţilor.

VEZI VIDEO

Au fost prezenţi inclusiv şeful statului ivorian, primul ministru şi ministrul sportului din partea oficialităţilor statului şi alături de familie au venit, pentru a-şi lua rămas bun de la colegul şi prietenul lor Eric Bailly, Kolo Toure şi Wilfried Bony.

drogba

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

ciss

Din Statele Unite Didier Drogba a trimis mesajul său de condoleanţe, după ce a dedicat golul marcat în ultimul meci pentru Phoenix Rising coechipierului dispărut, la fel cum a făcut şi Papiss Cisse, jucătorul echipei chineze Shandong Luneng.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969