Fotbal intern

Videochatista unui fost jucător al FCSB se umple de bani noapte de noapte!

Un nou număr al revistei FANATIK tocmai a apărut, iar de această dată aflați exclusivități fierbinți, tocmai potrivite pentru luna august. Iată ce se întâmplă cu partenera unui fost jucător de la FCSB:
26.08.2018 | 18:37
Iubita lui Iulian Raiciu face o grămadă de bani din videochat. Se vorbește despre 4.000 de euro lunar

A apărut noua revistă FANATIK, numărul din luna august! Număr de excepție, subiecte tari, interviuri inedite, reportaje emoționante! Doar 5 lei pentru 48 de pagini de senzație!

Nu ratați exclusivităţile revistei ce se află deja pe piaţă. Vreți să fiți informați şi să nu ratați culisele sportului intern şi internaţional? În noua revistă FANATIK găsiți tot ce căutaţi!

Videochatista unui fost jucător al FCSB, 4.000 de euro lunar!

Nici subiectele mondene nu lipsesc din noua revistă FANATIK. Un fost jucător al FCSB, pe numele său Cristian Raiciu, 22 de ani, este mai cunoscut pentru iubita sa decât pentru realizările de pe terenul de fotbal.

Numele de scenă al iubitei fostului jucător al Stelei, Cristi Raiciu, este Jeane von Dee, fiind foarte apreciată în lumea videochatului
Numele de scenă al iubitei fostului jucător al Stelei, Cristi Raiciu, este Jeane von Dee, fiind foarte apreciată în lumea videochatului

Andreea este o blondă din București care i-a sucit mințile celui care a semnat cu FCSB acum doi ani, după ce anterior promovase cu Rapid, în vara lui 2016, în liga 1. Ulterior Raiciu, un băiat de bani gata, a ajuns la Concordia Chiajna. Andreea este extrem de apreciată pe rețelele de socializare pentru pozele provocatoare pe care le postează. Face videochat, are numeroși clienți și câștigă peste 4.000 de euro pe lună, așa că nu stă la mâna iubitului. Toată povestea, dar și o GALERIE FOTO incendiară, găsești în noua revistă FANATIK, aflată deja pe piață.

  • Vrei să afli decizia luată de Olimpiu Moruțan care l-a șocat pe Gigi Becali? FANATIK a aflat-o, a găsit-o și o dezvăluie exclusiv într-o galerie foto pe care o ai în numărul din luna august al noii reviste FANATIK.
  • Cumpărați noua revistă FANATIK, aflată deja pe piață, citiți și vă minunați de salariile de adevărați… maidanezi pe care Ionuț Negoiță le dă jucătorilor de la Dinamo.
  • Bogdan Stelea răcorește România pe bani mulți. Vrei să știi câte zeci de mii de euro câștigă fostul portar al naționalei în doar două luni plimbându-se prin țară? Afli AICI.
  • Noua revistă FANATIK vă așteaptă la chioșcurile de difuzare a presei cu fotografii inedite ale „comorilor” de acasă ale fotbaliștilor de la CFR Cluj, o super-galerie foto cu cele mai pătimașe susținătoare… „oficiale” ale lui Țucudean, Manea sau Omrani!
  • Cum s-a îndrăgostit România de Mihaela Buzărnescu. Un scenariu complet, parcă pus pe tavă pentru un blockbuster la Holywood!

Nu ratați un număr deosebit al noii reviste FANATIK în luna august: 48 de pagini la doar 5 lei! Nu ratați să vă informați! Numărul din august al noii reviste FANATIK este plin de subiecte interesante și exclusive! Haideți la chioșcuri: a apărut noua revistă FANATIK!

5 lei costă noua revistă FANATIK! La acest preț vă oferă nu mai puțin de 48 de pagini cu subiecte tari, interviuri inedite și reportaje emoționante!