VIDEO+FOTO. INCREDIBIL! Un şeic şi un prinţ din Dubai cu avere colosală, s-au plimbat cu metroul prin Londra

Marian Popovici   
in Hotnews
24/07/2016, 16:49
VIDEO+FOTO. INCREDIBIL! Un şeic şi un prinţ din Dubai cu avere colosală, s-au plimbat cu metroul prin Londra GALERIE FOTO

Apariţie neaşteptată la metroul din Londra. O postare pe o reţea de socializare care îi înfăţişează pe prinţul Dubaiului, Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, alături de tatăl său face senzaţie pe internet.

Şeicul şi prinţul din Dubai au o avere estimată la 10 miliarde de dolari, însă asta nu i-a împiedicat să circule cu metroul prin Londra, într-unul din cele mai aglomerate mijloace de transport în comun.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU PRINŢUL ŞI ŞEICUL LA METROU 

Cele două capete regale sînt înfăţişate purtînd o ţinută lejeră, cu tricou şi pantaloni casual. Reţeaua de metrou din Londra este a 11-a cea mai mare din lume, aceasta cuprinzînd o distanţă totală de aproximativ 400 km.

VEZI VIDEO:

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×