Cele mai citite

Căpitanul lui Răzvan Lucescu iese la atac! ”Sunt Vieirinha şi respect fotbalul. Dumneavoastră ne respectaţi pe mine şi pe colegii mei?”

Căpitanul echipei PAOK Salonic, Andre Vieirinha, este total nemulţumit de măsurile luate împotriva formaţiei sale după incindetele de la meciurile cu Olympiakos Pireu şi AEK Atena.
30.03.2018 | 09:02
Căpitanul lui Răzvan Lucescu iese la atac! ”Sunt Vieirinha şi respect fotbalul. Dumneavoastră ne respectaţi pe mine şi pe colegii mei?”
ADVERTISEMENT

Vieirinha a cerut FIFA şi UEFA să dea dovadă de obiectivitate în ceea ce priveşte ce s-a întâmplat în campionatul elen în ultima perioadă, el precizând că reprezentanţii celor două foruri ar trebui să privească faptele şi subliniind că formaţia lui Răzvan Lucescu a fost nedreptăţită.

”Dragi domni de la FIFA şi UEFA, sunt fotbalist la PAOK, căpitanul echipei, campion european cu naţionala Portugaliei. În urmă cu câteva luni, am decis să vin în Macedonia (unica, originala, grecească), pentru a-mi ajuta echipa să câştige campionatul. Am jucat şapte meciuri cu porţile închise şi le-am câştigat pe toate… Am început cu o accidentare şi apoi o operaţie. Totuşi, datorită colegilor mei şi antrenorului, am obţinut mai multe puncte decât adversarii noştri”, a scris portughezul într-o postare pe Facebook.

Vieirinha: ”I-aţi lăsat pe arbitri să schimbe decizii şi rapoarte”

”Am încercat să nu mimez accidentări pentru a obţine penalty-uri… Dar i-aţi permis unui antrenor să se prefacă accidentat şi să fure un meci pe care nu l-a jucat! Am încercat să nu joc murdar împotriva adversarilor mei, dar le-aţi permis să aleagă dacă se tem sau nu, dacă vor să continue sau nu în funcţie de scor. Am încercat să previn decizia de a se părăsi terenul înainte de finalul fiecărui joc, indiferent de cât de mare era greşeala arbitrului. Dar i-aţi lăsat pe arbitri să schimbe decizii şi rapoarte la meciuri decisive! Sunt Andre Vieirinha şi respect fotbalul. Dumneavoastră ne respectaţi pe mine şi pe colegii mei? Iubim acelaşi fotbal? Vă rog, dacă răspunsul este da, nu priviţi imaginile, vedeţi faptele!”, a încheiat căpitanul lui Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT
 

 

A post shared by Andre Vieira (@vieirinhaofficial) on

Comisia de Disciplină din Grecia a decis că formaţia antrenată de Răzvan Lucescu să piardă partida cu AEK la masa verde, scor 3-0, să fie depunctată cu încă 3 puncte şi să pornească cu un deficit de două puncte în sezonul următor. Patronul Ivan Savvidis a primit o interdicţie de 3 ani pe stadioanele din Grecia, iar PAOK va disputa următoarele 3 partide de pe teren propriu, adică până la finalul sezonului, cu porţile închise.

Anterior, PAOK Salonic a fost sancţionată şi cu pierderea la ”masa verde” a meciului cu Olympiakos Pireu, scor 0-3, şi amendată cu 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri