Sporturi

“Viermele” Rodman, legătura secretă dintre Trump şi Kim Jong-un

14.06.2018 | 09:40
"Viermele Rodman", legătura secretă dintre Donald Trump și Kim Jong Un. A stat mult în Coreea de Nord
ADVERTISEMENT

Cine ar fi crezut că “Viermele” Rodman ar putea fi legătura secretă dintre cei doi coloşi ai planetei care s-au întâlnit recent la Singapore într-un dialog istoric, Donald Trump şi Kim Jong-un! Şi, totuşi, aşa stau lucrurile. Fostul mare baschetbalist american din epoca de aur a lui Chicago Bulls, Dennis Rodman, supranumit “Viermele”, este atât fan Donald Trump, cât, mai ales, al Coreeii de Nord şi a şefului acestui stat, Kim Jong-un.

Dennis Rodman a fost, multă vreme, singura sursă de informaţii a Vestului despre Kim Jong-un. Fosta vedetă NBA chiar a fost în Singapore în timpul summitului. Rodman a fost atât de emoţionat, încât a plâns la televizor. Cu o şapcă din campania lui Donald Trump pe cap, Rodman i-a reproşat fostului preşedinte american Barack Obama că nu l-a luat în serios când îi spunea că are mesaje pentru el din partea lui Kim Jong-un.

ADVERTISEMENT

“Viermele” Rodman a stat mult în Coreea de Nord

“Obama nici nu m-a băgat în seamă. L-am rugat. I-am spus: am ceva de transmis din partea Coreei de Nord. M-a ignorat. Nu m-am lăsat descurajat. Am continuat să mă întorc acolo, am continuat să mă întorc. Mi-am demonstrat loialitatea faţă de această ţară, am arătat că sunt de încredere şi le-am spus tuturor că uşa se va deschide. E uimitor! E uimitor! Când am spus lucrurile alea… Când am spus lucrurile alea…

Când m-am întors acasă, aveam atât de multe ameninţări cu moartea! Am primit atât de multe ameninţări cu moartea! Am crezut în Coreea de Nord. Când m-am întors în ţară, nici nu puteam să merg acasă! Nu am putut să merg acasă, a trebuit să mă ascund 30 de zile! Nu am putut nici să mă întorc acasă! Dar am ţinut capul sus, frate!

ADVERTISEMENT
“Viermele” Rodman, legătura secretă dintre Donald Trump și Kim Jong Un. Este foarte bun prieten cu amândoi

Am ştiut că lucrurile se vor schimba, am ştiut! Am fost singurul! Nu am avut cine să mă asculte, toţi mă ignorau! Dar am înfruntat tot, toate atacurile şi nu m-am lăsat doborât! E o zi grozavă pentru toată lumea! Pentru Singapore, Tokyo, China, e o zi grozavă pentru toată lumea!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri