Life

Viețile Războinicilor s-au schimbat radical după Survivor România. Confesiuni făcute de foștii concurenți

Viețile Războinicilor s-au schimbat radical după experiența trăită la Survivor România. Echipa de șoc s-a reunit în platoul Teo Show cu un motiv uluitor!
11.06.2021 | 17:25
Vietile Razboinicilor sau schimbat radical dupa Survivor Romania Confesiuni facute de fostii concurenti
ADVERTISEMENT

Războinicii de la Survivor România s-au reunit după ce au părăsit competiția rând pe rând. Cei care nu au reușit să ajungă mai departe în competiție au apărut în cel mai nou videoclip al Mellinei, la melodia „Mama Juana”.

Cântăreața și-a dorit foarte mult ca în clipul noii sale piese să participe foștii ei colegi. Melodia a fost compusă chiar în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Majoritatea foștilor concurenți eliminați au fost prezenți la Teo Show, acolo unde Mellina a cântat melodia în premieră.

Războinicii de la Survivor România, în videoclipul Mellinei

Bogdan, Deea, Roxana Ghiță, Sindy, Musty, Vera, Sorin, Maria Hângu și Mellina au vorbit despre aventura lor de la Survivor și ideea de a filma împreună un videoclip.

ADVERTISEMENT

Nu toți concurenții s-ar mai întoarce la Survivor România. Pentru unii, experiența pe care au trăit-o a fost suficientă. Mellina a declarat că i-a ajuns ce a trăit acolo și nu ar mai putea suporta foamea încă o dată.

Sorin a mărturisit că uneori îi este dor de trasee. Același lucru l-a pățit și Musty, care s-a gândit des la dificultățile pe care le-au întâmpinat Războinicii în meciurile cu Faimoșii.

ADVERTISEMENT

Maria Hângu a mărturisit că nu se mai uită la Survivor România de ciudă că nu s-a văzut așa cum voia să se arate la televizor. Mai mult, de fiecare dată când vede anumite trasee își amintește de eșecurile sale, așa că a renunțat să mai vadă emisiunea.

Vera a spus că s-ar întoarce în emisiune, iar motivul invocat a fost unul ironic. „M-aș întoarce că mi-e dor de Albert și Maria”, este săgeata aruncată de Vera surprinzând întregul platou de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Musty nu suportă faima, Sindy ar schimba multe dacă ar participa din nou în emisiune

„Aș schimba foarte multe. Am avut încredere, dar nu suficientă. Nu m-aș mai certa cu nimeni. Aș încerca să mă concentrez mai mult. Nu mă concentram mai ales la părțile finale”, a spus Sindy la aceeași întrebare, dacă s-ar mai întoarce în emisiune și în ce fel.

Concurenții din echipa albastră se înțeleg destul de bine după terminarea concursului. Unii dintre ei au devenit faimoși în România, semn că viața lor s-a schimbat complet.

Cel care nu suportă deloc faima este Musty. Acesta a mărturisit la Teo Show că a fost recuoscut la metrou în condițiile în care purta mască și ochelari de soare tocmai ca să nu fie reperat de nimeni.

 

 

ADVERTISEMENT