Evenimentul zilei

Viitorul a anunțat transferul lui Malcom Edjouma, fost junior la PSG. Detalii din contractul francezului: salariu de 4.000 de euro pe lună! EXCLUSIV

23.01.2020 | 18:20
Viitorul a anuntat transferul lui Malcom Edjouma fost junior la PSG Detalii din contractul francezului salariu de 4000 de euro pe luna EXCLUSIV
Viitorul a anunțat transferul lui Malcom Edjouma, fost junior la PSG. Detalii din contractul francezului: salariu de 4.000 de euro pe lună! EXCLUSIV. Sursa foto: fcviitorul.ro
ADVERTISEMENT

După mai multe plecări anunțate oficial în ultimele zile, Viitorul Constanța punctează și la capitolul veniri. Clubul lui Gică Hagi a anunțat oficial transferul francezului Malcom Edjouma, ultima oară în Ligue 2 la FC Chambly.

Viitorul l-a transferat pe Malcom Edjouma, fost junior la PSG. Detalii din contractul francezului

Viitorul a anunțat joi achiziția lui Malcom Edjouma, un mijlocaș central defensiv care a evoluat în acest sezon pentru gruparea de ligă secundă franceză FC Chambly.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 23 de ani, Malcom a mai jucat pentru echipe precum Lorient sau Chambly, ambele din Liga a 2-a franceză.

Pentru tânărul jucător francez, aceasta va fi prima experiență în afara Franței. În perioada junioratului, Malcom a fost legitimat la PSG și Toulouse.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat detaliile contractuale ale transferului

Malcom Edjouma a ajuns deja în cantonamentul echipei constănțene de la Belek și a semnat un contract valabil pentru 2 ani și 6 luni.

FANATIK a aflat că Malcom va încasa un salariu lunar de 4.000 de euro la echipa lui Gică Hagi.

  • 400.000 de euro este cota lui Malcom Edjouma pe site-ul Transfermarkt

Plecări importante de la Viitorul în această iarnă

Aflată într-o zonă periculoasă a clasamentului în ceea ce privește ocuparea unui loc de play-off, Viitorul a făcut o curățenie serioasă în această pauză competițională. Gică Hagi s-a despărțit de nume importante.

ADVERTISEMENT

Eric de Oliveira, un jucător cu cinci goluri în primele cinci etape a semnat un contract valabil un an și jumătate cu cei de la FC Voluntari.

De la Ovidiu au mai plecat alți jucători cu nume, precum Lyes Houri, Andreias Calcan, Valentin Cojocaru sau Steliano Filip. La mijlocul lui ianuarie, Viitorul îl ceda pe Houri la MOL Fehervar.

ADVERTISEMENT

Apoi, FC Viitorul a anunțat că a reziliat pe cale amiabilă înțelegerea cu fundașul Steliano Filip. Ultimii plecați au fost Valentin Cojocaru, împrumutat la FC Voluntari, și Andreias Calcan.

Miercuri, Calcan semna cu formația maghiară Ujpest FC. Jucătorul de 25 de ani a evoluat pentru formația ”Regelui” în 25 de partide oficiale, perioadă în care a marcat cinci goluri.

ADVERTISEMENT