Viitorul a pierdut un om de bază. Se va opera şi va rata tot sezonul

Eduard Popa   
in Fotbal intern
02/02/2018, 18:08
Viitorul a pierdut un om de bază. Se va opera şi va rata tot sezonul

Dani Lopez a fost om de bază în prima parte a Ligii 1. El a evoluat în 18 din cele 22 de etape disputate la Viitorul, dar va pierde restul sezonului. Asta pentru că jucătorul de 25 de ani s-a accidentat în cantonamentul din Antalya şi a fost nevoit să se întoarcăă în Spania, unde s-a operat din cauza unor probleme la coapsă.

„Din păcate, s-a operat şi nu cred că va mai fi apt sezonul acesta. Dar, acolo avem o surpriză, un jucător venit din Academie, care s-a pregătit bine în cantonament şi va fi titular. A progresat mult, a jucat bine în amicale şi sper să o facă la fel şi cu Astra”, a spus Gică Hagi, înaintea partidei cu Astra.

Viitorul i-a găsit deja înlocuitor lui Dani Lopez

Hagi se referă la Tiberiu Căpuşă, fiul fostului fotbalist băcăuan Giani Căpuşă. El a jucat titular pe postul de fundaş dreapta în meciurile amicale din Antalya. Tiberiu a jucat la seniori doar în Cupa României, unde a fost integralist în cele două meciuri ale lui Viitorul.

Jucătorul în vârstă de 19 ani are acum şansa să debuteze în prima ligă cu ocazia meciului pe care campioană îl va susţine vineri seară, de la ora 20.45, la Ovidiu, în etapa a 23-a a Ligii 1, în compania celor de la Astra Giurgiu.

600.000 euro este cota lui Dani Lopez, potrivit transfermarkt.de

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.